Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eurofarm/ΕΛΒΙΖ: Βασιλόπιτα και υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η καθιερωμένη εταιρική εκδήλωση του ομίλου «Eurofarm» για την κοπή της βασιλόπιτας του 2020. Για πρώτη φορά, η εκδήλωση ήταν κοινή για την Eurofarm και την ΕΛΒΙΖ συμβολίζοντας έτσι τον στόχο για την ενδυνάμωση
και περαιτέρω ανάπτυξη συνεργιών, αλλά και το όραμα της ΕΥΡΩΦΑΡΜ για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όλο το φάσμα του κλάδου: από τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων. Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές των κ.κ. Χαλκίδη και Ταμπαρόπουλου, στελέχη και προσωπικό είχαν την ευκαιρία απολαύσουν ευχάριστες στιγμές συνοδεία εκλεκτών ψαρομεζέδων. Για την ιστορία, το φλουρί της Eurofarm έτυχε στον Βαγγέλη Γκαλίτσιο από τα Αγροεφόδια Βέροιας, ενώ από την ΕΛΒΙΖ τυχερός ήταν ο Θανάσης Μασλίγκας που εργάζεται στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου του εργοστασίου Πλατέος.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ