Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάστακα: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση»

H αθλήτρια της Βέροιας 2017, Ελισάβετ Μάστακα σε δηλώσεις της μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από την Ν. Ιωνία και τον αποκλεισμό της ομάδας της στον ημιτελικό του Κυπέλλου ότι: «Από τη μεριά μας κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σίγουρα με τα λάθη μας αλλά αντεπεξήλθαμε σε μεγάλο ποσοστό σε επίθεση
αλλά και σε άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε σαν αουτσάιντερ σε αυτό το ματς και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που πιάσαμε μία καλή απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Το σκορ ήταν κοντά σε όλο το 60′. Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις και αν είχαμε 2 δευτερόλεπτα εξτρά για να μετρήσει το γκολ της Τσαουσίδου το αποτέλεσμα ίσως θα ήταν διαφορετικό». 

Επίσης σχολίασε ότι: «Εμείς σαν ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλαμε σίγουρα να βρισκόμαστε για πρώτη φορά με την ομάδα της Βέροιας σ’ ένα τελικό Κυπέλλου, αλλά η τύχη είχε διαφορετικά σχέδια. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. Πλέον στρεφόμαστε αναγκαστικά στο πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα γιατί είναι ένα σύνολο που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες και καταφέρνει να παίζει υψηλού επιπέδου χάντμπολ και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον τελικό του Κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ