Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι τρέχει μεταξύ τους;

Δημοσιεύματα των Αθηνών, τους θέλουν ζευγάρι!
Από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της Ελληνικής ShowBiz έχουν γίνει δύο πολυσχιδείς προσωπικότητες της πόλης μας, με μεγάλη διαδρομή, στον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Ο λόγος φυσικά για την Μάγδα

Πένσου και τον Γιάννη Καρανάτσιο, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν μπει στο στόχαστρο γνωστών περιοδικών. Οι κοινές τους εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της Βέροιας, όπως επίσης και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media, έχουν κεντρίσει τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ήταν τέλη του 2018, όταν η Μάγδα Πένσου, μετά τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αποστόλου, αποφάσιζε να αφήσει οριστικά την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. 

Πλέον, η όμορφη τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις της και τα τρυφερά ενσταντανέ που ανεβάζει με τον άντρα που μονοπωλεί πλέον την καθημερινότητά της, τότε σίγουρα μιλάμε για μία πολύ τρυφερή σχέση που δεν αποκλείεται να είναι το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου έρωτα. 



2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ