Quantcast

http://picasion.com/

Στην Βουλγαρία η όμορφη Vafita μας!

Στην Βουλγαρία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αθηνά Βαφείδου. Η εκρηκτική fashion blogger, με την πετυχημένη πορεία στην Ελληνική Showbiz, βρέθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους στην Σόφια. Η μελαχρινή καλλονή με το αψεγάδιαστο κορμί, διέμεινε σε μια πανάκριβη
σουίτα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Marinela», το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Η νεαρή Βεροιώτισσα, μετά τον χαμό των δύο πολυαγαπημένων της προσώπων (έχασε τον πατέρα της και τον σύντροφό της) προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της. Άλλωστε, είναι τόσο νέα και όμορφη που το μέλλον της ανήκει... Στην φωτογραφία την βλέπετε να ποζάρει μπροστά στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

9 σχόλια:

  1. Χρρρτσ χρατσ χρουτσ (ήχος ξυσίματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι βγαινουν τα λεφτα...Αντε εσεις ολοι αυριο στο μεροκαματο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρέμα δεν είναι μια όμορφη κοπέλα ,να την χαζεψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός λες να τους πληρώνει για να γράφουν αυτές τις αηδίες;

      Διαγραφή
    2. ποιος; εγώ; και εσύ;
      φυσικά οι ίδιοι τους!!!

      Διαγραφή
  4. Φαινεται το κοριτσι ειναι μες τη στενοχωρια, μες το πενθος, κριμα, σπαραζει η ψυχη μας που τη βλεπουμε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, σε ξενοδοχείο θα ήταν. Πολυτελείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συλλυπητήρια στην κοπέλα. Προφανώς το κορίτσι δεν είχε ούτε την καθοδήγηση που θα έπρεπε αλλά ούτε τώρα έχει κάποιον να της υποδείξει μερικά πράγματα, έστω για την στάση ενός ανθρώπου σε περίοδο πένθους.
    Προσωπικά αν είχα να διαλέξω μεταξύ ενός παιδιού που έχασε τον δρόμο του και κάποιων σοβαροφανών κακόψυχων που στάζουν χολή θα επέλεγα το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αίσθημα της λύπης είναι αυτό που "υποδεικνύει την στάση ενός ανθρώπου σε περίοδο πένθους", δεν υπάρχει "καθοδήγηση", αν λυπάσαι πενθείς και αν όχι βγαίνεις τέτοιες φωτογραφίες και τις αναρτείς στα ΜΜΕ.
      Όσο για το αν διάλεξες σωστά σε πληροφορώ ότι πέτυχες τζακ ποτ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ