Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tο απόλυτο shoe trend για το 2020

Καταναλωτική μανία έχει πιάσει τις Βεροιώτισσες με τα νέα εκπληκτικά loafers σε ανδρόγυνο στιλ και σχέδια. Σίγουρα ακόμη και στις πιο συγκρατημένες και συντηρητικές γυναίκες της μόδας, θα αρέσουν πολύ. Αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα shoe trend, ενώ ήδη έχει τεράστια απήχηση
στο εξωτερικό! Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το απόλυτο shoe trend της χρονιάς. Είτε με τακούνι, είτε χωρίς έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να πρωταγωνιστήσουν στις πασαρέλες. Οι πιο ενημερωμένες street stylers έχουν ήδη ξεκινήσει να τα φορούν από τις πρώτες, ενώ μαζί με τα παπούτσια της Bottega Veneta θα φιγουράρουν στην A list των street stylers. Πάμε να τα απολαύσουμε και να δούμε πιο αναλυτικά κάποια από τα σχέδια και χρώματα. Note: Έχε κατά νου πως το androgynous look πρωταγωνιστεί από πέρσι το φθινόπωρο και συνεχίζει δυναμικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ