Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στο παγκόσμιο μπάσκετ: Σκοτώθηκε ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ

«Σοκ» στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κόμπι Μπράιαντ επέβαινε στο προσωπικό του ελικόπτερο, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα
στο Καλαμπάσας, το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα), το οποίο συνετρίβη. Αμέσως ξέσπασε φωτιά και κανένας δεν επέζησε. Όπως αναφέρει το TMZ Sports, δεν επέβαινε στο ελικόπτερο η σύζυγός του Βανέσα, με την οποία είχε τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και η νεογέννητη Κάπρι. 

Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ένας από τους θρύλους του NBA, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά του. Στην 20χρονη καριέρα του στο NBA, φόρεσε μόνο τη φανέλα των Λέικερς, κατακτώντας 5 πρωταθλήματα. Ήταν μόλις 41 ετών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ