Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το ΔΗΠΕΘΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, παρουσία του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, της προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Γεωργίας Μπατσαρά, του
καλλιτεχνικού διευθυντή Γιάννη Παρασκευόπουλου, του αντιδημάρχου Στέλιου Ασλάνογλου, του πρώην προέδρου Νίκου Μαυροκεφαλίδη και με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων θεατρικής υποδομής, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Παρασκευόπουλου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος Γεωργία Μπατσαρά, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο 2020, ως μια σημαντική χρονιά για το θέατρο, καθώς είναι έτος αφιερωμένο στη Μελίνα Μερκούρη. Αναφερόμενος στα τμήματα θεατρικής υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Παρασκευόπουλος, είπε ως κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να το κρατήσουν ζωντανό και πως ήρθε η ώρα να πάει το ΔΗΠΕΘΕ ένα και περισσότερα βήματα παραπέρα. Σχολιάζοντας το «υλικό» που διαθέτουν τα τμήματα, είπε πως δεν είδε μόνο καλούς θεατές αλλά και καλούς ηθοποιούς που αύριο μπορούν να το τροφοδοτήσουν και επαγγελματικά. Σημειωτέον, όπως ενημέρωσε και η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΔΗΠΕΘΕ, Κατερίνα Γρηγοριάδου, τα τμήματα φέτος ανέρχονται σε 22, με συνολικά 549 μέλη, όλων των ηλικιών. 
Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος, λέγοντας αισθάνεται χαρά για τους άξιους προέδρους που επέλεξε, αναφερόμενος τόσο στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μαυροκεφαλίδη όσο και στην νέα πρόεδρο κ. Μπατσαρά. Τυχερός στα κομμάτια της πίτας για τους εργαζομένους του ΔΗΠΕΘΕ ήταν ο Χρήστος Κυπαρισσόπουλος, δάσκαλος των τμημάτων θεατρικής υποδομής για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού, ενώ τυχερή στα ατομικά πιτάκια ήταν η Νικολέτα, μαθήτρια του τμήματος «Κομήτες», οι οποίοι παρέλαβαν από τον Δήμαρχο από ένα δώρο.

Δείτε φωτογραφίες:






 














3 σχόλια:

  1. Φτάνουν οι πίτες. Το φλουρί είναι του λαού . Τιμήσετε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι σύντροφε λάθος κάνεις το φλουρί δεν είναι του λαού.
    Το φλουρί ήταν του Φλωράκι και του Στάλιν (αν θυμάσαι, μην τα ξεχνάς) ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλοι οικονομησανε εκείνη την εποχή. Και τώρα τα παιδιά τους και τα εγγόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ