Έκοψε την Βασιλόπιτά του ο «Έρασμος»

Την Βασιλόπιτά του για το 2020 έκοψε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος». Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε γιορτινό κλίμα, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, παραβρέθηκαν, από το ΔΣ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Φωστηροπούλου, η Αντιπρόεδρος Όλγα Σαββίδου, η Γραμματέας Παρθένα Παπαδοπούλου - Τσίρκα, η Ταμίας Μαργαρίτα Δαμιανίδου, οι κ.κ. Κατερίνα Μαυρίδου, Σοφία Ζεϊμπέκη, Ειρήνη Κοτρίδου - Χαμαλή, το προσωπικό και μεταξύ αυτών η Διοικητική Δ/ντρια Παρασκευή Γούλα, η Φροντίστρια Κατερίνα Παπαδοπούλου, ο Υπ. Γενικών Καθηκόντων Κων/νος Χαλάτσης, και από την επιστημονική ομάδα εργαζομένων η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ασλανίδου, η Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια Έμυ Μήτσιου, η Κοινωνική Λειτουργός Ολυμπία Λαζαρίδου, πολυάριθμα μέλη, εθελοντές και φίλοι.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι μουσικοί Χρ. Γανόπουλος και Κ. Χαλάτσης συμμετείχαν, δίνοντας μια δροσερή «πινελιά» στην όλη ατμόσφαιρα, ο κιθαροδιδάσκαλος και μουσικός Δ. Σωτηρίου με τις κυρίες της χορωδίας του ΚΑΠΗ Πλ. Ωρολογίου Βέροιας, η μουσικός Κ. Σωτηρίου και ο Ερμηνευτής και Ηθοποιός Δ. Ερατεινός.
Η Πρόεδρος του «Έρασμου» ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους υγεία, ευλογία, καλή δύναμη για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε από καρδιάς όσους συνδράμουν με την εθελοντική τους παρουσία στους καθημερινούς αγώνες του «Έρασμου».

Δείτε φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ