Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/1 - 26/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 13 Ιανουαρίου 2020, Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Η Αφροδίτη είναι στην καλύτερη της θέση στους Ιχθύες, αστρολογικά σε έξαρση που σημαίνει ότι εκφράζει θετικά τα χαρακτηριστικά της και
θα βελτιώσει σημαντικά την ερωτική μας ζωή. Έτσι, συμπονετική και αρκετά ανεκτική με το ταίρι της είναι η υδάτινη αυτή Αφροδίτη και μιλά για ανιδιοτελή αγάπη με αποτέλεσμα να επηρεάζει τη διάθεση μας αλλά και να μεταμορφώνει με γλυκό τρόπο τις ερωτικές μας σχέσεις. Την περίοδο αυτή, θα νιώθουμε πιο έτοιμοι να εκφράσουμε συναισθήματα, να προσφέρουμε την αγάπη μας στο ταίρι μας αλλά και όχι μόνο, μια που αυτή η Αφροδίτη ενδιαφέρεται αρκετά όσους φαίνεται να έχουν κάποια αδυναμία ή ανάγκη και είναι ψυχοπονιάρα. Περίοδος συγχώρεσης και συμφιλίωσης.

♈ Κριός

Γενικά

Επιτέλους μπαίνεις σε μία κοινωνική περίοδο, όπου μέσω της δικτύωσης και των φιλικών σου επαφών θα μπορέσεις αφενός να αναπτερώσεις την ψυχολογία σου, αφετέρου να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου. Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο στις 20 του μήνα ενώ λίγες μέρες αργότερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου, η οποία και σε ωθεί να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, έχοντας στο πλευρό σου τους συμπαραστάτες σου! Στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Ερμή – Άρη, ευνοείσαι για ένα ταξιδάκι, για γνωριμίες και επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολύ καλή η εβδομάδα για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ανανεώσετε την μεταξύ σας σχέση. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι προκλήσεις συνεχίζονται όμως δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και προσφέρονται και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά θα υπάρχουν αστάθειες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Τώρα κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε οδηγήσουν φίλε μου Ταύρε προς την επιτυχία και στην ουσιαστική πρόοδό σου! Η εκρηκτική Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία και πραγματοποιείται την Παρασκευή, φέρνει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές σε στόχους και σε καριέρα. Θεωρώ όμως ότι για σένα αυτές οι αλλαγές θα είναι καλές, έστω και αν θα σε βγάλουν από την βολή σου! Δεν θα λείψουν όμως και τα ρομάντζα και οι ευκαιρίες για αναμελιά και διασκέδαση τις ημέρες που ακολουθούν αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να δεις κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από μία συζήτηση ή και ένα τηλεφώνημα θα λάβεις μία πολύ μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, σου δίνει την τύχη για να προχωρήσεις μπροστά και να δεις τα αισθηματικά σου να βελτιώνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εποχή για μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή και έστω και αν προσπαθείς να το αποφύγεις, οι πλανήτες θα κάνουν τα πάντα για να ξεβολέψουν. Στα οικονομικά σου τα νέα είναι χαρούμενα, αφού μπορείς να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που θα σου εξασφαλίσουν καλύτερο εισόδημα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία αισιόδοξη εβδομάδα ανοίγεται για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει την επέκταση, το άνοιγμα, την προοπτική στα σχέδια σου! Ένα ταξίδι, μία νέα γνωριμία, μία σημαντική συμφωνία, ή ακόμα και μία εκπαιδευτική δραστηριότητα θα σου δώσει σημαντικό αέρα ανανέωσης. Από την άλλη πλευρά, στα επαγγελματικά σου δίνεται ώθηση για να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα, ενώ προκύπτουν και σπουδαίες εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Εσύ είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να «κοντράρεσαι» με το ταίρι σου ή να λειτουργείς αρκετά πιο απαιτητικά και επιβλητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σε βοηθά να λειτουργείς δημιουργικά στα επαγγελματικά σου και αυτό θα συντελέσει στο άνοιγμα νέων προοπτικών στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι ακόμα πιέσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Το ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα είναι να καλύψεις τα κενά των οικονομικών σου αλλά και να αναπτερωθείς ψυχολογικά. Πράγματι αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον υδροχόο συμβάλει στην εύρεση λύσεων για υποχρεώσεις οικονομικές προς τρίτους. Διακανονισμοί, διευθετήσεις, δάνεια ή και τραπεζικές εκκρεμότητες θα μπορέσουν να προχωρήσουν υπέρ σου! Το ρομάντζο και οι ευκαιρίες για νέα αισθηματικά ξεκινήματα δεν λείπουν. Στην εργασία σου μπαίνεις σε νέους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ και δεν Λείπουν οι τρυφερές συζητήσεις για θέματα αισθηματικά... επικοινωνίες και συναντήσεις με το ταίρι σου σε κάνουν να σκας όμορφα χαμόγελα! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, τώρα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι νέο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη κάνει ακόμα τεταμένους τους εργασιακούς σου ρυθμούς, όμως οι κόποι σου πιάνουν τόπο γιατί έρχονται και χρήματα στα χέρια σου!

♌ Λέων

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή τη φορά από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Υδροχόο. Διανύεις μία περίοδο όπου βλέπεις να γίνονται σημαντικές ανακατατάξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου με τρόπο αιφνίδιο, εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν λείπουν όμως και οι απρόσμενες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι δραστήρια αφού ο Άρης από τον Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις και γεγονός που σε εξιτάρουν στα αισθηματικά. Από την άλλη πλευρά με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, κάποιο άτομο καταφέρνει να αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών αλλά και των σημαντικών ενάρξεων για τα επαγγελματικά σου φίλε μου Λέοντα. Κάποιες συνεργασίες σου μπλοκάρουν ή και διακόπτονται. Στα οικονομικά σου μπορείς τώρα να βρεις λύσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη φίλε μου Παρθένε για να βάλεις σε έναν προγραμματισμό τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, να ξεκινήσει μία νέα καινοτόμα εργασία, ή να βρεις νέους πρωτοποριακούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις και πάλι την ευεξία σου! Αυτό ακριβώς είναι κάτι που το έχεις και ανάγκη, γιατί με τον Άρη από τον Τοξότη, σε διακατέχει το άγχος και η συναισθηματική νευρικότητα. Η Συντροφική σου ζωή διανύει ανθηρές μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να δώσεις και να πάρεις πολλή αγάπη! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφο ή στο άτομο που ποθείς, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός από την εξέλιξη μίας εργασιακής σου σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις έξυπνες παρεμβάσεις στα εργασιακά σου ή και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα σε στηρίξουν σε βάθος χρόνου! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να πάρεις κάποια χρήματα στα χέρια σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Έχεις περάσει πολλά φίλε μου Ζυγέ, όμως επιτέλους το κλίμα για σένα φτιάχνει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία περίοδο θετική στα αισθηματικά σου! Σου δίνονται οι ευκαιρίες για νέα αισθηματικά ξεκινήματα, για νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και για όμορφες αλλαγές στη ζωή σου που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι σου! Κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο, στο σπίτι ή στην οικογένεια, κρίνονται άκρως ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, που ναι μεν μπορεί να έχει μία πιο επιπόλαιη μορφή, σίγουρα όμως θα σε κάνει να περάσεις καλά και να το ρίξεις έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, είσαι σε φάση εγρήγορσης και επικοινωνίας, κάνοντας νέες συμφωνίες. Στα οικονομικά σου είσαι κάπως ζορισμένος, όμως οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τρεχάτε ποδαράκια μου θα λες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, αφού θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα: Τις ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά αλλά και τον έρωτα που βρίσκεται στα φόρτε του! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές σε ότι θεωρούσες σταθερό ως σήμερα (πχ μία μετακόμιση ή μία σημαντική εξέλιξη στο σπίτι σου). Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία φέρνει ωστόσο μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, γνωριμία στα αισθηματικά που θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς βάζει τα δυνατά της για να γεμίσεις αυτές τις χειμωνιάτικες μέρες σου με τρυφερότητα, ζεστασιά και πολλή αγάπη! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεχθείς μία σημαντική αισθηματική ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκνευρισμοί θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου, όπου και θα σε προκαλούν με την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις τους, μην δίνεις μεγάλη έμφαση. Στα οικονομικά δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες ανόδου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα ξεφεύγεις από την αδράνεια και παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες για την πορεία και το μέλλον σου! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δέχεσαι προτάσεις, κάνεις πολλές επαφές, είσαι σε συζητήσεις ή και πραγματοποιείς τώρα μία νέα συμφωνία. Ο Άρης συνεχίζει τη πορεία του στο ζώδιο σου και σου δίνει ώθηση σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, δεν παύει όμως να υπάρχει και η νευρικότητα. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου να σε υποστηρίζει και να σου στέκεται με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου λίμπιντο είναι ανεβασμένη, ενώ η σχέση σου μπορεί τώρα να έχει μία πιο ζεστή και τρυφερή νότα. Προσοχή ωστόσο στις υπερβολές γιατί μπορεί να προκύψουν και μικρές διαφωνίες. Αν δεν έχεις σχέση διεκδικείς και κατακτάς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σου δίνεται η ευκαιρία νέων συμφωνιών, προτάσεων και συζητήσεων που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Στα οικονομικά σου ακόμα υπάρχουν οι πιέσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να αναπτύξεις τις πηγές εσόδων σου, ή φέρει ακόμα και χρήματα στα χέρια σου! Νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα από τα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο κάλεσμα, ή μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που μπορείς να αφεθείς στα συναισθήματά σου, να πεις αυτά που έχεις μέσα στην καρδιά σου και να εκφραστείς πιο ζεστά και υποχωρητικά προς το ταίρι σου ανακαλύπτοντας νέες προοπτικές που δημιουργούνται τώρα. Για σένα που δεν έχεις σχέση η εβδομάδα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στα επαγγελματικά σου οι οποίες και σε βοηθούν να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά σου φαίνεται άνοδος που θα προέλθει μέσα από μία νέα ευκαιρία.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σου φίλε μου Υδροχόε έτσι και σου ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο φέρνει ξαφνικά ένα νέο κύκλο γεγονότων στη ζωή σου. Ανοίγεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή, δεν παύει όμως να νιώθεις αστάθεια και αβεβαιότητα για το αύριο! Φίλοι είναι στο πλευρό σου να σε παρακινούν για νέες δραστηριότητες. Μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις τα ρίσκα σου, να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, ίσως και να προκαλέσεις. Απέφυγε τις αντιδράσεις και μην πάρεις αυτή την εβδομάδα τολμηρές αποφάσεις πάνω στην επιπολαιότητα που θα σε διακατέχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις μία σκληρή μάχη για την επιτυχία, όπου είναι εφικτή, κατόπιν αλλαγών και ενάρξεων που θα κάνεις τώρα. Στα οικονομικά σου έχεις το στήριγμα της Αφροδίτης από τον Ιχθύ που σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημά σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα δίνεις όλη σου την προσοχή στους δικούς σου ανθρώπους, στο σύντροφο, στην οικογένεια, στους φίλους... Κάνεις θυσίες και συμπαραστέκεσαι, υποστηρίζεις ή και βοηθάς προκειμένου να αποδείξεις την αγάπη σου! Αυτό άλλωστε σε ωθεί να κάνεις και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου! Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, προσφέροντας σημαντική ανανέωση τόσο στα αισθηματικά όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Επαγγελματικές αποφάσεις προχωρούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα αισθηματικά σου και αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου ιχθύ και είναι φυσικό, αφού φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν, αλλά αν η καρδιά σου είναι δοσμένη κατά αποκλειστικότητα, είναι βέβαιο ότι οι μέρες αυτές, σε φέρνουν κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το εξάγωνο Ερμή – Άρη, καλείσαι αυτή την εβδομάδα να προχωρήσεις σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που τώρα είναι στα σκαριά για να ξεκινήσει. Στα οικονομικά σου δίνονται δυνατότητες συζητήσεων και συμφωνιών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ