Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Έγινε κακό ματς»

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Τρίλια ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως είχε περίεργα συναισθήματα, μιας και η Τρίγλια ήταν η πρώην ομάδα του. Αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως άφησε άλλη ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο είδε μια
εντελώς διαφορετική ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Αντιμετωπίσαμε μια αμυντικογενή ομάδα, η οποία είχε ως βασικό στόχο την ισοπαλία. Δεν είχαμε σ' ολόκληρο το ματς την ίδια ένταση, όπως θα ήθελα, είχαμε όμως καλές στιγμές. Ήμασταν κυρίαρχοι, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν λιγοστές οι φάσεις και έγινε ένα κακό παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Σάββατο την Καβάλα, μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως αυτές οι απώλειες πάντα θα υπάρχουν γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εύχομαι στην Τρίγλια καλή επιτυχία και να πετύχει τους στόχους της. Εγώ τους ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε μαζί το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ