Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Herbstore.gr - Το νέο μας eshop είναι πλέον γεγονός!

Η επιχείρηση Herbstore.gr της οικογένειας Καραγιάννη που εδρεύει στο Νομό Ημαθίας κοντά στο χωριό Άμμος, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της συλλογής, παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας βοτάνων καθώς και κάποιων μπαχαρικών από το 1975. Εδώ και τρεις γενιές, αυτό που
μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν ο σκοπός και η φιλοσοφία μας να είμαστε προσιτοί, διατηρώντας χαμηλά τις τιμές, ώστε τα προϊόντα μας να μπορούνε να βρίσκονται άμεσα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, χωρίς να υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα.



Όλα γίνονται με πολύ μεράκι και αγάπη, κάτι που το γνωρίζουν τόσα χρόνια οι πελάτες μας και μας επιβραβεύουν με τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Κάπως έτσι εμφανίστηκε και η ανάγκη, να εξυπηρετήσουμε και τους πελάτες μας που βρίσκονται σε μεγαλύτερες αποστάσεις, σε άλλους νομούς της Ελλάδας ή ακόμη και το εξωτερικό. Αυτή ήταν και η ώθηση που χρειαζόμασταν για την υλοποίηση του Herbstore.gr, ένα e-shop με εκατοντάδες ελληνικά αιθέρια έλαια, βάμματα, έλαια βάσης, βότανα, μπαχαρικά, σαπούνια, κηραλοιφές, κρέμες και φαρμακευτική κάνναβη με τη γνωστή πια ποιότητα της Herbstore.


+30 23310 62472, +30 2331 502 411+30 698 572 9561
Herbstore.gr
Fb: @Herbstore
Insta: herbstore.gr

Επιμέλεια προωθητικών ενεργειών από την DiSPLAYiDEAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ