Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γυαλί» σήμερα η «χωματερή» στον Διαβατό έπειτα από τη χθεσινή καταγγελία

Έπειτα από την χθεσινή δημοσιοποίηση του θέματος και την καταγγελία μας για την χωματερή που είχε δημιουργηθεί κοντά στον Διαβατό (δείτε εδώ σχετικά), σήμερα από νωρίς το πρωί μηχανήματα του Δήμου Βέροιας καθάρισαν τον χώρο και πλέον η εικόνα έχει αλλάξει, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική - Περιηγητική ομάδα Βέροιας, θέλοντας στη συνέχεια να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στην ανάδειξη και την επίλυση του προβλήματος. «Αξίζουν συγχαρητήρια στην αντιδημαρχία καθαριότητας για την άμεση επέμβαση και επίλυση του προβλήματος, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές δείχνοντας την ευαισθησία - και του αντιδημάρχου καθαριότητας και των εργαζομένων του δήμου - σε ζητήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα που δημοσιοποίησαν το θέμα ώστε να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στον καθαρισμό της περιοχής.
Η Περιβαλλοντική Περιηγητική ομάδα Βέροιας θα συνεχίσει τις δράσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη σοβαρών περιβαλλοντικών ζητημάτων ώστε ο πλανήτης μας να είναι πιο ανθρώπινος και πιο καθαρός για εμάς και τα παιδιά μας. Οι ένοχοι θα βρεθούν, όπως έχουν βρεθεί και στο παρελθόν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, πρωτίστως όμως ας λογοδοτήσουν ενώπιον της συνείδησης τους».

Περιβαλλοντική - Περιηγητική ομάδα Βέροιας

Δείτε σημερινές φωτογραφίες:





4 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η ενεργεια αλλα καλυτερη ειναι η προληψη αυτων των φαινομενων.....Φοβαμαι οτι σε ενα μηνα οι απαραδεκτοι θα την κακοποιησουν παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι κυριοι. Το θεμα ειναι ποιος πλήρωσε για να γίνει γυαλί και εάν εγινε κάτι για να βρεθει ο βρωμιάρης που πληρώσαμε ολοι εμείς γιαυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βρωμιαρηδες απεχουν λιγα πιο βορεια και για τα φρουτα εκει κοντα...αλλα κανεις δεν τολμα να κατονομασει γιατι οι γλυφτες σε αποκαλουν ρουφιανο.....μονο με προστιμα θα στρωσουμε και μαλιστα τσουχτερα...ελα ντε που εχει ψηφους ο Διαβατος......

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Βασίλη για την άμεση αντίδραση, ο Ελληνάρας όμως δεν αλλάζει, μια ζωή τριτοκοσμικός και απολίτιστος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ