Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο θείος έσπασε την πόρτα και την βρήκε νεκρή - Τι λέει η Αστυνομία για τον θάνατο της Σταυρούλας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου τις έρευνες αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου 24χρονης από τη Βέροια σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Παραλίμνι. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής
ενέργειας «πίσω» από τον θάνατο της άτυχης νεαρής, ενώ δεν εντόπισαν οποιαδήποτε τεκμήρια ή στοιχεία που να συνηγορούν σε οτιδήποτε επιλήψιμο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις το μεσημέρι, η 24χρονη με καταγωγή από τη Νέα Νικομήδεια, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της στο Παραλίμνι, ένοιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει στην θεία της και να την ενημερώσει ότι δεν ένοιωθε καλά. Η θεία της κοπέλας μετέβη με τον αδελφό της στο σπίτι και παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Τελικά ο θείος της κοπέλας έσπασε την πόρτα και εντόπισε την 24χρονη σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν την 24χρονη και διαπίστωσαν το θάνατο της με τα αίτια να φαίνεται πως είναι παθολογικά. Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης νεαρής θα διακριβωθούν με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ