Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβες» Ζαμπούνη για Χάρι και Μέγκαν: «Τον κάνει ότι θέλει»

Η ξαφνική απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα δεν τάραξε μόνο τη Μεγάλη Βρετανία. Η απόφαση-βόμβα του ζεύγους έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και όλοι μιλούν για το Megxit. Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα»
είχαν καλεσμένο τον Βεροιώτης δημοσιογράφο - συγγραφέα Χρήστο Ζαμπούνη προκειμένου να συζητήσουν τα του Megxit και του παρασκηνίου που κρύβεται πίσω από αυτό. Και ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλυσε το θέμα που συζητείται περισσότερο απ’ όλα. 

Αρχικά, εξέφρασε την εκτίμηση πως ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ δεν έπρεπε να είχε γίνει εξ’ αρχής, μιας και θα έπρεπε «αυτοί οι άνθρωποι να παντρεύονται όμοιούς τους». Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Χάρι ανέκαθεν είχε φυγόκεντρες δυνάμεις, αφού και προ Μαρκλ εποχή έκανε μία άστατη ζωή». Ο Χρήστος Ζαμπούνης τόνισε πως η «ανεξαρτητοποίηση» του ζευγαριού είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο κι ανέλυσε το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή τους.

«Έχουν ήδη ρίξει την ευθύνη στη Μέγκαν. Ο πόλεμος, γιατί η κατάσταση με τον Τύπο είναι εδώ και καιρό δύσκολη, δεν την αφήνουν σε ησυχία. Η κοπέλα δεν άντεξε για πολλούς λόγους. Η εγκυμοσύνη, άφησε τη δουλειά της, τη ζωή της, την χώρα της, έπρεπε να ζήσει στο Μπάκιγχαμ….», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να δώσουμε έναν τίτλο σε αυτή την παραίτηση, είναι Έρως ανίκατε μάχαν. Ο Χάρι ερωτεύτηκε σφόδρα έχασε τα μυαλά του - όσα του έχουν απομείνει – τον κάνει ό, τι θέλει η Μέγκαν».

Και συνέχισε αναφερόμενος στις ιδιοτροπίες της πρώην ηθοποιού, αλλά και πώς επηρέασε τη σχέση του Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. «Ο θάνατος της μητέρας τους, τους ένωσε. Η Μεγκαν τους χώρισε», είπε. Και πρόσθεσε: «Όταν άρχισε από νωρίς να εκφράζει τις ιδιοτροπίες της στο παλάτι, να φέρεται σαν κακομαθημένη, απαιτούσε συνεχώς πράγματα ωθώντας πολλούς υπαλλήλους του παλατιού στην παραίτηση. Γι’ αυτό και δεν την συμπαθούν καθόλου στη Βρετανία», τονίζοντας πως η απόφασή τους βάζει νερό στο μύλο της αντίδρασης.

Για τους Βρετανούς και την αντίδρασή τους στα νέα της παραίτησης, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ταυτοτικό το θέμα. Τους πειράζει που ήρθε η μιγάς, η δις διαζευγμένη… Τους πειράζει γιατί χτυπάει στην ταυτότητά τους που είναι η μοναρχία».

Για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ανέφερε: «Είναι σε κατάσταση βρασμού. Έχουν δει τα μάτια της κι έχει λύσει χιλιάδες προβλήματα. Είναι εξασφαλισμένη η διαδοχή και η λειτουργία, αλλά είναι πλήγμα αυτό που γίνεται με τον Χάρι. Ο Χάρι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου πήγε να της πει τι σκέφτεται, τα σχέδια του, αλλά του είπε περίμενε. Υποθέτω ότι στην κρεβατομουρμούρα του είπε η Μέγκαν καν’ το τώρα, γιατί με αυτούς δεν θα ξεμπλέξεις ποτέ. Ο Χάρι δεν θα το έκανε ποτέ μόνος του».


Δείτε το video:

7 σχόλια:

  1. φαίνεται δε θα είναι καλά να είσαι...πρίγκηπας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κλάψω τώρα ή αργότερα;Βασιλοτεμπεληδες όλων των χωρών ,ενωθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που μας λένε. Τη μιγάδα δεν την ήθελε το παλάτι από την πρώτη στιγμή, για λόγους καταγωγής και πρόην "άσωτης" ζωής. Γι' αυτό και της έκαναν το βίο αβίοτο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μέχρι τους υπαλλήλους του παλατιού, με την ελπίδα να χωρίσουν κάποια στιγμή. Δεν υπολόγισαν όμως ότι η μιγάδα είχε "στο βρακί της" τον πρίγκιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαμπουνη ασε αυτα και πες μας γιατι δε σε καλεσε ο πρωτοψαλτου στο γκαλα του?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τσογλανάκος (απ' την σουρτούκω την μάνα του πήρε) ερωτεύτηκε την γιούφτσσα, και τώρα θέλουν ζωάρα αλά σταρ του Hollywood και να πλασάρουν ταυτόχρονα τις φιλεl€ft αρλούμπες τους, για να μην γράψω τίποτε βαρύτερο. Δεν κάνουν για παλάτι ούτε αυτός ούτε αυτή. Ας βρουν άλλη δουλειά να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ