Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομικοί έκοψαν Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καπό του περιπολικού στην Ελιά!

Πρωτοχρονιά στο καθήκον
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2020, τους Αστυνομικούς της Α.Δ. Ημαθίας που είχαν εκείνη την ώρα υπηρεσία. Όλες οι δυνάμεις που είχαν νυχτερινή βάρδια και δεν ήταν απασχολημένες σε κάποιο περιστατικό, άκουσαν από τον
ασύρματο το κάλεσμα του «Κέντρου» να προσέλθουν στην πλατεία της Ελιάς. Εκεί τους περίμενε ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κούγκας και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Απόστολος Μούρτης, για να κόψουν όλοι μαζί την Βασιλόπιτα και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος. Το φλουρί πήγε στον Χριστό, ενώ το δώρο ήταν δύο ρεπό. Από την πλευρά του, ο κ. Μούρτης μοίρασε ευχές δηλώνοντας αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και ότι η Ένωση θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Αστυνομικών. Μια πολύ όμορφη κίνηση για όλους εκείνους που η νέα χρονιά τους βρήκε στη βάρδια, μακρυά από τις οικογένειές τους. 

Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ