Quantcast

http://picasion.com/

Ανακοίνωση για την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

«Ο χαρακτηρισμός "Ρώσος" προσβάλει όλους τους Πόντιους»
Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Με αφορμή την ρατσιστική και επικίνδυνη  συμπεριφορά και υβρεολόγιο  σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τον
Ιβάν Σαββίδη που είναι γνήσιος Έλληνας Πόντιος, με καταγωγή από την ηρωική Σαντά της Τραπεζούντας και όλοι εμείς οι Πόντιοι γνωστοί και άγνωστοι είμαστε δίπλα του και δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον χαρακτηρίζει και να τον θίξει με τέτοιου είδους λέξεις που προσβάλουν όλους μας. Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεικνύει καθημερινά με τα έργα του  ποιος είναι πραγματικά Έλληνας και όλοι οι Πόντιοι και φιλοπόντιοι είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν.

Ο χαρακτηρισμός "Ρώσος" όταν εκστομίζεται με σκοπό να  προσβάλλει και να μειώσει το πρόσωπο του Έλληνα ευπατρίδη, ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη, προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων και ειδικά όσους έχουμε ποντιακή καταγωγή.

Με  αφορμή αυτό το γεγονός δηλώνουμε ότι είμαστε  περήφανοι για την  ιστορία, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τη γλώσσα μας. Θα τα διατηρήσουμε και θα τα μεταλαμπαδεύσουμε στα  παιδιά μας και σε όλους τους γνήσιους πατριώτες Έλληνες, αλλά και δεν θα ανεχθούμε  πλέον κανέναν να μας προσβάλλει».

21 σχόλια:

  1. Απορία: Ένα άνθρωπο που έχει ρωσικό διαβατήριο γιατί είναι ντροπή να τον ονομάσουν Ρώσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει ιδέα από Ελληνισμό (δυστυχώς αποδεικνύεται αμόρφωτος). Ευτυχώς οι Κρητικοί τον έχουν ξεπεράσει και έχουν "αδελφοποίηθεί" πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι με αντίστοιχους ποντιακούς, αποδεικνύοντας τους ισχυρούς Ελληνικούς δεσμούς.
    Αν μιλάνε έτσι οι πρόεδροι τότε τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε από τους οπαδούς ;
    Ντροπή.
    ΎΓ: Ας επικρατήσει αυτοσυγκράτηση από όλους μας στα σχόλιά. Δεν είναι ώρα για τέτοιες αντιπαλοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Θα τρίζουν τα κόκκαλα της μάνας του Μαρινάκη. Αλλά και μακαρίτισσα ,αφού το έβλεπε ,κάτι δεν έπρεπε να κάνει....;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καιρος να συμμαζευτεί ο μαρινακης γιατι το εχει παρακάνει όπως και οι υπόλοιποι μεγαλόσχημοι των αθηνων. φυσικα οχι να ξεσαλωσει και ο ιβαν!!!
    το ερωτημα ειναι ποιος θα βαλει μια καποια ταξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση να μιλάτε εκ μέρους όλων των Ποντίων. Μιλήστε μόνο για την λέσχη σας και τα μέλη της που δεν είναι όλοι οι Πόντιοι της Βέροιας. Δεύτερον ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης αυτοπροσδιορίζεται Ρώσος, όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος στην ιστοσελίδα του.. Αφήστε λοιπόν τους ηρωισμούς τύπου Γιωρικα και ΚΩΣΤΙΚΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός λέει ότι είναι ρώσος κ ότι θα κάνει οτιδήποτε για την πατρίδα τούτην Ρωσία. Εσάς γιατί σας έπιασε τέτοια πρεμούρα? Ήθελα να φέρω τα παιδιά μου στην Λέσχη σας αλλά μετά από αυτή την ανακοίνωση, δεν πρόκειται. Ας έρθει ο Ιβάν ο ελληναρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις ότι θα ζημιωθεί η λέσχη,η τα παιδιά σου από τη συγκεκριμένη αποφαση ? Η ευαισθησία σου να σε οδηγησει στον προβληματισμό του γιατί το NOOR 1,εφυγε από το λιμάνι όπου υποτίθεται φυλάσσεται βράδυ και επέστρεψε πρωί στο ντοκ.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν είσαι Ποντιος! Δεν θα έλεγες ποτέ:.....λέσχη ΣΑΣ

      Διαγραφή
  7. Επίσης για τους ανίδεους, η μητέρα του Μαρινακη έχει καταγωγή από την οικογένειά του Υψηλάντη, άρα είναι πόντιος από την μάνα του κ γι'αυτό έκανε μνημείο στον Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελληνας 2020: έχει απλήρωτη ΔΕΗ, απλήρωτα κοινόχρηστα, και λαστιχα για να ζεσταθει, λακκούβες στους δρόμους, λεκάνες στα νοσοκομεία, για να μαζεύουν τα νερά της βροχής αλλα παρόλα αυτά προσβλήθηκε για την ανακοίνωση οσφπ για εναν αμφιβολου προελεύσεως ρωσο.
    ΥΓ1 στο σκοπιανο δεν πήρε θέση ο ρωσος
    ΥΓ2 βγαλτε και μια ανακοινωση για την εμφανη οπλοφορια (σοβιετ)
    ΥΓ3 ΠΑΟΚ ειμαι(ιβαν φυγε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έννοια σου και τα παιδιά μου δεν θα πάθουν τίποτα. Απλά όταν μιλάμε για κάτι καλό είναι να ελέγχουμε όλα τα στοιχεία. Κ όσο για το noor που λες, μιλά κ για τα λαθραία της ΣΕΚΑΠ που είναι ακόμα χαραγμένα στην Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιλοασχετος με το αντικείμενο. Το καράβι είχε από όλες τις εταιριες

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγάλατε ανακοίνωση για μην χασετε τις χορηγιες και τα ρουβλια ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίνει χορηγίες ο Ιβαν σε ποντιακούς συλλόγους; Αυτά πείτε στο αφεντικό σας τον Μαρινάκη.

      Διαγραφή
  12. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί είναι ντροπή να ίσε Ρώσος;
    Δηλαδή ο Πόντιος είναι κάτι καλλίτερο από τον Ρώσο;

    Εγώ καταλαβαίνω εδώ ότι ο θήτης και το θύμα, είναι και οι δύο τους ρατσιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ!!!
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ( ΟΙΚ. ΚΡΙΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΚΤΛ)
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ "ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ" !!! ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτοι ολοι, για τα ευρω πουλανε και τη μανα τους και το ξερουμε ολοι, αλλα επειδη μας αρεσει να δουλευομαστε και να μας δουλευουν, ο καθενας μας αρχιζει να υποστηριζει τον εναν ή τον αλλον παπατζή! και αυτοι συνεχιζουν τις μπιζνες και εμεις... στον κοσμο μας!
    τωρα τι ειναι χειροτερο;;; να εισαι ρωσος;; ποντιος;; μακεδονας;; ολυμπιακος;;; αεκ;;; ή ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ