Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτοχρονιά στο «Παλιό Ποδήλατο»! Παραμονή και ανήμερα με δύο βραδιές με live μουσική

Τηλ. κρατήσεων: 6975634866 - 2331026479
Ψάχνεις πού να περάσεις τις βραδιές της Πρωτοχρονιάς με την παρέα σου, κάπου όμορφα, με καλό φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική για χορό και γλέντι; Μην ψάχνεις άλλο! Πάρε τηλέφωνο στο 6975634866 ή 2331026479 και κλείσε ένα τραπέζι στο
«Παλιό  Ποδήλατο»! Έχει ετοιμάσει για εμάς δυο πρωτοχρονιάτικες βραδιές με μουσικό σχήμα... «φωτιά», έτοιμο για κάθε μουσική πρόκληση! 
Τρίτη βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανεβαίνουμε στο «Παλιό Ποδήλατο» για να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο με εξαιρετικό φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ χορό με ζωντανή μουσική από την πιο κεφάτη μουσική παρέα της Ραχιάς! 
Τετάρτη βράδυ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το «Παλιό Ποδήλατο» μας περιμένει με ζωντανή μουσική και πρωτοχρονιάτικο μενού! 

Σε όλα αυτά θα μας διασκεδάσουν ο Τόλης Ταξιάρχης στο τραγούδι και τα πλήκτρα, ο Βασίλης Μπρανιώτης στο μπουζούκι και ο Νίκος Παπανικολάου στην κιθάρα και το τραγούδι, έτοιμοι για λαϊκό, έντεχνο, παραδοσιακό γλέντι και ό, τι προκύψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ