Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον τελικό του VOICE ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης!

Λέτε να το «σηκώσει» η Βέροια;
Το πρώτο live ημιτελικό του «The Voice of Greece», έγινε το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ, με τους πρώτους 9 από τους 18 τραγουδιστές που ξεχώρισαν να ανεβαίνουν στη σκηνή για να διεκδικήσουν ένα τα πρώτα τέσσερα εισιτήρια για τον
μεγάλο τελικό. Ανάμεσά τους και ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Που ερμήνευσε το τραγούδι «Μάτια δίχως λογική» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έχοντας στο πλευρό του όπως πάντα την οικογένειά του και φίλους του και φυσικά τον μικρό του ανιψιό.
Η ερμηνεία του ταξίδεψε και συγκίνησε τους κριτές αλλά η αγωνία του Κωνσταντίνου είχε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του live όπου και θα ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.
Η αγωνία του κορυφώθηκε όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το ένα όνομα μετά το άλλα, έχοντας αφήσει μόνο ένα όνομα και ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Ευτυχώς όμως, ο Κωνσταντίνος κέρδισε και το κοινό και κατάφερε να περάσει στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, με τον μεγάλο νικητή του «The Voice of Greece», να κερδίζει το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal. Καλή επιτυχία στον τελικό Κωνσταντίνε! Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με την εμφάνισή του:












3 σχόλια:

  1. Ποια Βεροια ρε παιδιά; Ο τύπος δηλώνει Αθήνα! Συνεχίστε να τον στηρίζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι ας μη με στηρίζεις εσύ προσωπικά πατριώτη· όσοι το κάνουν εξάλλου δεν υποχρεώθηκαν από κανέναν. Το ότι κάποιος γράφει ότι μένω στην Αθήνα -γιατί εδώ μένω- δε σημαίνει ότι ξεχνάω από που προέρχομαι... Να’σαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
  2. Veriotis.gr μπορεί να λείπω καιρό από την πόλη μας και μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά χίλια ευχαριστώ δεν είναι αρκετά για την υποστήριξη που μου έχετε δώσει! Σας ευχαριστώ για όλα κι ελπίζω να το σηκώσουμε για τη Βέροιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ