Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση για το Ασφαλιστικό στη Βέροια

Συγκέντρωση στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης για την Κοινωνική Ασφάλιση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας το πρωί του Σαββάτου 30 Νοέμβρη. Στους συγκεντρωμένους μίλησαν η Βάσω Αθανασιάδου πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, ο Δημήτρης
Θέμελης από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, η Μίνα Λιμνίδου από το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και ο Παναγιώτης Χατζησάββας, από την ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στο Δ.Σ των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

5 σχόλια:

  1. Τι ποσοστό είχε στους συνταξιούχους η ΝΔ και ειδικά στην Ημαθία ; Μούγκα τώρα ! Θα κάτσετε αδιαμαρτύρητα να πάθετε ότι σας λέγαμε ότι θα πάθετε και δεν ακουγατε. Θέλατε να το παίζετε μακεδονομάχοι αλλά και σε αυτό σας πούλησαν πλήρως. Κάθεστε σπίτι σας και ζήστε με ότι ψίχουλα σας πέταει ο Κούλης αφού και από τα δελτία μαθαίναμε ότι η επαναφορά της 13ης συ τάξης σας... "στερεί την αξιοπρεπεια" και είναι "δωροδοκία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τετοιες διαμαρτυριες....ειμαστε ολοι οι Ελληνες πολιτες αξιοι των πεπραγμενων μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουτυρο στο ψωμι του Μητσοτακη βαζει ο λαος, ο Βοριδης λεει ξεκαθαρα...ποιους θα βαλουμε Διοικητες τους ξενους;;; φυσικα τους δικους μας....ο Αδωνις στον αγροτη λεει ...φυτεψες με Τσιπρα να πας την Κουμουνδουρου να πληρωθεις....ε ρε κλαμματα που εχουν να πεσουν σε λιγο καιρο....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ