Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε πού χρειάζονται αλυσίδες στην Ημαθία

Στα λευκά θα αποχαιρετίσουν τον 2019 τα «ψηλά» της Ημαθίας, καθώς η «Ζηνοβία», το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και την περιοχή μας με χαμηλές θερμοκρασίες, χάρισε αρκετούς πόντους χιονιού στα ορεινά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί, είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης, από το 89 χιλιόμετρο έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (μέσω Καστανιάς). Αν σκοπεύετε να κινηθείτε και προς το χιονοδρομικό της Πέλλας, να γνωρίζεται ότι αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζεται και στην επαρχιακή οδό Άρνισσας - χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο.

☑Φροντίζουμε στο αυτοκίνητό μας να έχουμε πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες.

3 σχόλια:

  1. Από το 89ο χιλιόμετρο?
    Κέντρο Βέροιας με κέντρο Κοζάνης μέσο καστανιάς είναι 65 χιλιόμετρα.
    'Οτι να'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να νιωσετε οτι εχει χιονισει γραψτε και για το χιονι στη Βοιωτια κι την Ευβοια...και αφηστε αυτα τα αλυσιδες στην Ημαθια, γιατι τα αρθρα καταληγουν με χιονι σε Πελλα κλπ...Ειπαμε, το χιονι αυτη τη φορα κατεβηκε κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Σέλι χθες έκοβα χόρτα...Που το ειδατε το χιόνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ