Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Πάνο Μουζουράκη άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βέροια

Η εκδήλωση για την επίσημη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο πάρκο της Ελιάς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/12 από τον δήμο Βέροιας. Ο κόσμος πολύς, κατέκλυσε από νωρίς το πάρκο της Ελιάς όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, ενώ η Τροχαία είχε φροντίσει
να αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εληάς και στην οδό Ανοίξεως, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να φτάνουν στο χώρο της εκδήλωσης με ασφάλεια. Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης που ανέβηκε στη σκηνή και μέτρησε αντίστροφα για τη φωταγώγηση του δέντρου, ενώ ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη φιλαρμονική μπάντα του δήμου Βέροιας.
Τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Μουζουράκης που κράτησε τον κόσμο στην πλατεία για περίπου 2 ώρες με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη σκηνή, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανέβασε στη σκηνή και δύο Βεροιώτισσες τραγουδίστριες, την Μαρίνα Κυριαζοπούλου και την Μαρία Αισιοπούλου, δυο παλιές του γνώριμες -και διαγωνιζόμενες στην ομάδα του- από το «The Voice of Greece», καθώς ο Πάνος, πέρα από αγαπημένος καλλιτέχνης είναι και για πολλούς ο αγαπημένος coach στο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ