Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθιώτικη απόβαση στο συνέδριο της ΝΔ - Ποιοι ήταν εκεί

Με επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών στελεχών από ολόκληρη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το 13ο συνέδριο της ΝΔ στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στην Αθήνα. Παρούσα φυσικά και η Ημαθία, όπου πολλά «γαλάζια» στελέχη βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για να
παρακολούθησαν τις εργασίες. Με κεντρικό σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εναρκτήρια ομιλία του, έθεσε τους βασικούς ιδεολογικούς άξονες του κόμματος και της κυβερνητικής πολιτικής, μιλώντας για τον πολιτικό φιλελευθερισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Όσοι όμως γέμισαν τον χώρο όπου διεξάγεται το συνέδριο δεν βρέθηκαν εκεί για πολιτική καθοδήγηση αλλά, κυρίως, για να χειροκροτήσουν τον Πρωθυπουργό και να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας. 

Στο συνέδριο, μεταξύ άλλων από την Ημαθία, έδωσαν το παρών ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γεωργία Μπατσαρά, η αντιδήμαρχος Βέροιας Συρμούλα Τζήμα, η πολιτεύτρια Νίκη Καρατζιούλα, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη, ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Σακαλής, ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας, οι επιχειρηματίες Τάσος Γιάγκογλου, Αντώνης Θεοχαρόπουλος, Ελένη Ντόντη, καθώς και οι Κίμων Παράσχος, Στέλλα Αραμπατζή, Νίκος Αναστασίου και Δημήτρης Πυρινός.

Δείτε φωτογραφίες:














8 σχόλια:

  1. Αυτοί αντιπροσωπεύουν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς ρουσφέτια, αξιοκρατία και εντιμότητα. Τι τυχεροί που είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το άρθρο σας και αναλυτικό. Πήγαν , χειροκρότησαν και έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πουν τι;;; τα συνέδρια γίνονται όταν ο αρχηγός νιώθει ισχυρός για να γίνει ακόμα ισχυρότερος. όλα τα άλλα περισσεύουν.

      Διαγραφή
  3. Από τους κάνω πως κάνω κατι
    στους Φειςμπουκς και ισνσταγκραμς,
    δεν ειναι η ελλαδα του Σωκράτη
    μα το τρελοκομείο σου Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλείστε τους ρε ενα συμβόλαιο να μην έχουμε διαρροές σε amazon google hp κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιπλανωμενο μπουλουκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πανε και στο γκαλα του πρωτοψαλτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ