Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/12 - 8/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Σκορπιό, σχηματίζουν ένα απόλυτα φλογερό Εξάγωνο! Οι επιθυμίες και τα συναισθήματα, εκφράζονται τώρα έτσι όπως πρέπει και επιτέλους εκπληρώνονται! Το πάθος μας ξυπνά και μας ωθεί να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά το άτομο που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε σεξουαλικές καυτές στιγμές με το άλλο μας μισό! Επιπλέον, αν δεν παρασυρθούμε σε έξοδα, θα έχουμε σίγουρα και οικονομική εύνοια, αφού πετυχαίνουμε τώρα πιο εύκολα, τους οικονομικούς μας στόχους!

♈ Κριός

Γενικά

Νέοι στόχοι μπαίνουν τώρα στα σκαριά της υλοποίησης για σένα αγαπητέ Κριέ. Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο, διανύεις μία νέα εποχή γεμάτη από στόχους, όνειρα, φιλοδοξίες, όπου θα εργαστείς πολύ σκληρά για να τα φέρεις όλα αυτά εις πέρας. Διεκπεραιώσεις σε οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τρίτης. Νέα δημιουργικά σχέδια σε παρακινούν στα μέσα της εβδομάδας να αναλάβεις δράση. Κάποιες συγχύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν, θα είναι προσωρινές και θα οφείλονται σε λόγια και παρεξηγήσεις που θα γίνουν με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν δίνεις μεγάλη προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα. Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που θα ακούσεις και κάποιες γκρίνιες από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, ευνοούνται νέες γνωριμίες, όμως για την ώρα δεν σταθεροποιείσαι κάπου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα σου δώσουν παραπάνω όραμα για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα πάρεις σημαντική ανάσα και θα διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε τη νέα εβδομάδα αρχίζεις να ανοίγεσαι προς νέες κατευθύνσεις και νέα σχέδια για την πορεία σου! Εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, σκέφτεσαι την συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο ή σχεδιάζεις αργότερα για ένα ταξίδι που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι τάσεις αυτές χρωματίζουν ωστόσο όλο το έτος που ανοίγεται μπροστά σου γιατί ο Δίας περνά στον Αιγόκερω. Την Τρίτη συζητάς και βρίσκεις λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για την πορεία σου! Οι ερωτικές περιπτύξεις ευνοούνται αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Άρη. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά θα είναι περιστασιακές επομένως να μη μου αγχώνεσαι ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας βρίσκεται στα φόρτε του αυτή την εβδομάδα και σε αυτό συμβάλει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα αφού εσύ ο ίδιος παίρνεις τώρα τις κατάλληλες πρωτοβουλίες που σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω την αισθηματική σου ζωή! Καλή περίοδος για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή η στιγμή για νέες συμφωνίες, επαφές και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν σε νέες συνεργασίες που είναι τώρα να ξεκινήσουν. Στα οικονομικά λίγη υπομονή γιατί η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η ψυχολογία σου σταδιακά ανεβαίνει αγαπητέ μου Δίδυμε και με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω βάζει στόχους για την εξέλιξη των οικονομικών σου. Σίγουρα πολύ από αυτούς θα μπορέσουν εντέλει να γίνουν πραγματικότητα στην πορεία του έτους που ανοίγεται μπροστά μας. Η εβδομάδα ωστόσο σε βοηθά να λειτουργήσεις πιο πειθαρχημένα σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση αλλά και την εργασία σου! Στα οικονομικά βρίσκεις λύσεις και αυτό σε ανακουφίζει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Την Προσοχή σου θέλω το Σαββατοκύριακο γιατί με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα θα πέσεις σε λάθη στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου για την ώρα είναι μπερδεμένα και χαοτικά... Εκεί που λες ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, εκεί κάτι μπλοκάρει και μένεις πίσω αγαπητέ μου Δίδυμε. Προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπόλαιες συμπεριφορές αλλά και τις ερωτικές ατασθαλίες...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη εβδομάδα για να βάλεις σε οργάνωση τα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και για να προχωρήσεις δυναμικά προς νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ανοδική πορεία και αυτό σε καθησυχάζει!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Δία στον Αιγόκερω και εγκαινιάζεις μία νέα εποχή για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου φίλε μου Καρκίνε! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείς προς νέους ανθρώπους που έχουν πολλά να σου δώσουν! Η Αφροδίτη και αυτή από το ζώδιο του Αιγόκερω τονώνει το αίσθημα της συντροφικότητας και οι ερωτικές εξελίξεις που θα έχεις στα μέσα της εβδομάδας μόνο ικανοποιητικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Κούραση για θέματα εργασίας είναι αναμενόμενα ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχεις τις κλειστές σου γιατί θα βγει στην επιφάνεια όλη η κούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματική ανανέωση και όμορφες ερωτικές προκλήσεις φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει την ένωση σε μία σχέση που θα μπορεί να έχει μία καλή προοπτική. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

είναι η ιδανική εποχή για να δεις την προοπτική νέων συνεργασιών και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια που κάνεις για την πορεία της εργασίας σου! Στα οικονομικά είσαι ανικανοποίητος αυτή την εβδομάδα, σημαντικό είναι να μην πάρεις αποφάσεις για σημαντικές επενδύσεις ή αγορές.

♌ Λέων

Γενικά

Με τα μούτρα στην δουλειά πέφτεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα! Σταδιακά μπαίνεις σε μία περίοδο που οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν , γίνονται πιο απαιτητικοί όμως υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα της εργασίας σου , αλλά η ποιότητα της ζωής σου αναβαθμίζεται κιόλας. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σου ζωή, διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάποιες συγχύσεις στα αισθηματικά είναι αναμενόμενες το Σαββατοκύριακο όμως και αυτές με την σειρά τους ξεπερνιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν και αυτό ίσως δεν σε αφήνει ανέμελα να απολαύσεις τον έρωτα και την ανεμελιά αγαπητέ μου Λέοντα. Κάποια μπερδέματα στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν το Σαββατοκύριακο αλλά γρήγορα θα μπορέσουν να ξεπεραστούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε ένα προοδευτικό στάδιο. Η εμπιστοσύνη που κερδίζεις στον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά είναι μεγάλη και αυτό σε βοηθά να προχωρήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου ταχτοποιείς εκκρεμότητες ενώ ευνοείται και μία οικογενειακή αγορά.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι γεμάτη χαρά, διασκέδαση, απόλαυση αλλά και έρωτα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε. Ο Δίας περνά στον Αιγόκερω εγκαινιάζοντας μία νέα χρυσή εποχή για τα αισθηματικά και όχι μόνο .. Η Αφροδίτη και αυτή από το ίδιο ζώδιο εναρμονίζεται με τον Άρη φέρνοντας όμορφες προσκλήσεις και προτάσεις στα αισθηματικά σου! Στο τέλος της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν προσωρινά κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Παίρνεις τα πάνω σου, επιβεβαιώνεσαι, ερωτοτροπείς και δέχεσαι μεγάλη ανταπόκριση στα αισθηματικά σου! Αν είσαι χωρίς σύντροφο τώρα οφείλεις να κινηθείς άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχον σπουδαίες μεταβολές και εξελίξεις όμως κυριαρχεί μία ισορροπία. Στα οικονομικά σου μπορείς τώρα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό τους.

♎ Ζυγός

Γενικά

Διανύεις μία εποχή που παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Πολλές από αυτές φίλε μου Ζυγέ αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι, την οικογένεια ή και την διαβίωσή σου! Σίγουρα καταφέρνεις να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στους παραπάνω τομείς. Ζητήματα που συνδέονται με τα οικονομικά προχωρούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Κάποιες εξελίξεις στην εργασία μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση καθώς οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδας. Δείξε παραπάνω προσοχή σε επικοινωνίες, μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς να κρατήσεις κοντά σου μόνο ότι έχει αξία και μέλλον θέτοντας τώρα όρια, όρους και κανόνες. Αυτή η στάση σου όμως είναι επιβεβλημένο να ακολουθηθεί τώρα, προκειμένου να βάλεις τη ζωή σου μπροστά σε μία νέα ρότα αφήνοντας πίσω σου ότι δεν εξελίσσεται! Καλή περίοδος για ψυχολογική ανασκόπηση για θέματα σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που θα λάβεις στα επαγγελματικά σου θέματα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Τα οικονομικά μπαίνουν σε ένα καλύτερο στάδιο και μάλιστα μπορείς και καταφέρνεις να κάνεις και μία σημαντική αγορά

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σημαντική εβδομάδα για το ζώδιο σου φίλε μου Σκορπιέ αφού ο Ερμής και ο Άρης κινούνται ακόμα στο ζώδιο σου δίνοντάς σου τον αέρα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινήσεις τις υποθέσεις σου. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Αιγόκερω δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες. Μία είδηση ως το τέλος της εβδομάδας θα σου δώσει δύναμη, θάρρος και επιβεβαίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αυτές τις μέρες, αφού η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και πολλά από τα ρομαντικά σου σχέδια γίνονται τώρα πραγματικότητα. Είναι ο καιρός να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τις προσδοκίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου αλλά και οι συζητήσεις που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματικότητα ένα επαγγελματικό σχέδιο. Στα οικονομικά σκέφτεσαι για μία επένδυση η οποία θα σου εξασφαλίσει ένα πόρο για αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετάς τον Δία από το δικό σου ζώδιο όμως τον καλωσορίζεις στον Αιγόκερω όπου από αυτή την θέση θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις καλύτερους οικονομικούς πόρους. Ήδη από αυτή την εβδομάδα έχεις κάποιες ειδήσεις για τα οικονομικά σου που σε ικανοποιούν. Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια συναισθηματική αλλά και υλική. Την προσοχή σου θέλω μόνο το Σαββατοκύριακο όπου με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα αναμένεται να βρεθείς διχασμένος και μπερδεμένος συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστικά, ψέματα, λάθη, αποκαλύψεις αλλά και διλήμματα είναι το σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής για αυτή την εβδομάδα. Ίσως και η δική σου επιπόλαιη στάση θα σε οδηγήσει σε λάθη που δύσκολα θα μπορείς να συμμαζέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσεις επαγγελματικά σου σχέδια αλλά για να κλείσεις υποθέσεις εργασιακές που σε βάραιναν. Στα οικονομικά σου παίρνεις σημαντική ανάσα αυτό το διάστημα αφού η Αφροδίτη από τον αιγόκερω ανεφοδιάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Καλωσορίζεις τον Δία στο ζώδιο σου όπου από τις 2 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο σε ωθεί να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω την τύχη σου αλλά και να εργαστείς για καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου! Σημαντικά βήματα για την προσωπική σου επέκταση αρχίζουν να γίνονται τώρα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε και την Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Διασκεδάζεις με φίλους, κάνεις νέες γνωριμίες, κάνεις νέα σχέδια και η ατμόσφαιρα γύρω σου αρχίζει επιτέλους να είναι χαρούμενη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγαίνεις από το καβούκι της μελαγχολίας και της μοναξιάς και αρχίζεις να γίνεσαι πιο εκφραστικός με το περιβάλλον σου και τη σχέση σου. Στα αισθηματικά θα έχεις προσκλήσεις, προτάσεις και επαφές που θα εξιτάρουν το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Αν είσαι σε σχέση περνάς καλά με το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν έχει σπουδαίες εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, όμως μπορώ να πω ότι θα είσαι ικανοποιημένος. Μία πρόταση από το φιλικό σου περιβάλλον αναμένεται να σε βάλει σε σκέψεις. Στα οικονομικά οι συνθήκες είναι βελτιωμένες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ανακτάς τα ψυχικά σου αποθέματα και η ψυχολογία σου βελτιώνεται ήδη από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Ο Ερμής και ο Άρης από το Σκορπιό στρέφουν την σκέψη και την δράση σου στα επαγγελματικά σου όπου σε αυτό τον τομέα έχεις και σημαντικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα. Κρυφές συναντήσεις, κρυφά συναισθήματα, μυστικά, πάθη και λάθη διεγείρουν αυτές τις μέρες τα ένστικτά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας κρυφός, δύσκολος, αδιέξοδος ή απλά μυστικός; Όπως και να έχει είναι φανερό ότι σε εξιτάρει και ξυπνά μέσα σου συναισθήματα που ήταν καλά κρυμμένα! Τώρα ανοίγεις σταδιακά τα φύλλα της καρδιάς σου σε μία σχέση που έχει δυνατές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις σημαντικές συζητήσεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες σε βοηθούν και σε στηρίζουν για μία σημαντική εξέλιξη που περιμένεις. Στα οικονομικά σου τη μία κλαις την άλλη γελάς, προσοχή στο τέλος της εβδομάδας που θα δημιουργηθούν κάποια μπερδέματα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ ταξιδεύεις στα μονοπάτια των ονείρων αλλά και της φαντασίας σου και κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Η Αισθηματική σου ζωή παίζει ενεργό ρόλο αυτές τις μέρες , προσοχή χρειάζεται στις εξιδανικεύσεις που θα χρειαστεί τώρα να αποφύγεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου δίνοντας ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου! Νέες επιθυμίες τώρα γεννιούνται και εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω χαρίζει την εύνοιά της αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου γιατί σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Ένα ερωτικό ειδύλλιο προχωρά τώρα σε γρήγορους ρυθμούς και σε κάνει να αισθάνεσαι χαρά και ικανοποίηση. Η σχέση σου μπαίνει τώρα σε πολύ καλούς ρυθμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς νέα σχέδια, νέες προοπτικές και η στήριξη που θα λάβεις από συλλογικούς χώρους ή και γνωριμίες είναι μεγάλη. Ευνοούνται συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος αυτές τις μέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ