Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Υπάρχουν ελαφρυντικά για την ήττα»

Την ανωτερότητα του Ψυχικού παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο προπονητής του Φιλίππου τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και πως υπάρχουν ελαφρυντικά, διότι η ομάδα είχε ελλείψεις λόγω
τραυματισμών. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ψυχικού για τη δίκαιη νίκη της και ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία που θα ανταποδώσουμε στη Bεροια. Προσπαθήσαμε και σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι από όλους τους παίκτες μας. Δεν ήταν μια ήττα όπως στα πρώτα μας παιχνίδια. Δεν ήμασταν όμως τόσο έτοιμοι για να κερδίσουμε μια καλύτερη ομάδα. Υπάρχουν ελαφρυντικά που αφορούν τραυματισμούς. Όπως λέμε συνήθως και ακράδαντα πιστεύουμε όλοι μας, από αύριο σημασία έχει το επόμενο παιχνίδι».

4 σχόλια:

  1. Άμα σταματάς λίγη ώρα πριν τον αγώνα το λεωφορείο της αποστολής στο ζαχαροπλαστείο ''ΣΑΡΑΙ'', και βλέπεις τους παίχτες να τρώνε τουλούμπες και μπουγάτσες τι μπορεί να περιμένεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η λίγη ώρα ειναι μια μερα πριν...μάλλον ήθελες να κανεις διαφήμιση στο ΣΑΡΑΙ...

      Διαγραφή
  2. Αυτό έγινε τη Παρασκευή, ο αγώνας ήταν το Σάββατο, ή ενημερώσου σωστά ή φτιάξε την ημερομηνία στο καντράν του αυτοκινήτου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε, αν γνωρίζεις λιγάκι από γεωγραφία η ομάδα του Ψυχικού εδρεύει στην Αθήνα, οπότε είναι λίγο απίθανο λίγες ώρες πριν τον αγώνα η ομάδα να είναι στο Σαράι. Αντί να σκεφτείς ότι ο Φίλιππος είναι μια από τις 32 καλύτερες ομάδες στο κορυφαίο άθλημα που συμμετέχουν περισσότερες από 1000 ομάδες σε όλη την Ελλάδα, ασκείς φτηνή κριτική. Η ομάδα βρίσκεται στην 2η τη τάξη Εθνική Κατηγορία κάτι που αποτελεί ευτύχημα για την πόλη, κάτι το ποίο όμως η ίδια η πόλη δεν το αντιλαμβάνεται. Προτού κάνεις κριτική δες τι έχουν προσφέρει αυτά τα παιδιά στην ομάδα και την πόλη και αν νοιάζεσαι για την ομάδα έλα στο ΕΑΚ να ενισχύσεις την προσπάθεια τους και όχι να κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ