Quantcast

http://picasion.com/

Εσύ για την παραμονή και εμείς για τον τίτλο!

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τον ακατανόμαστο... Όλα εδώ πληρώνονται, έφαγες το δίμπαλό σου από τη «Βασίλισσα» και άντε γεια. Μου είχες και υφάκι στην συνέντευξη τύπου. Δώσε τώρα την μάχη σου για την παραμονή και η Βέροια χωρίς εσένα πάει για τον τίτλο. Α του τα λερ! Ο Κώστας Γεωργιάδης
είναι ένας νέος και φέρελπις προπονητής. Δείχνει να το κατέχει το τόπι. Το μόνο μειονέκτημά του είναι η απειρία του. Όταν σφίξουν οι κώλοι, (που κάποια στιγμή θα σφίξουν προς το τέλος του πρωταθλήματος), εκεί θέλω να τον δω! Και μην ακούω αηδίες ότι είναι μόνο 39 χρονών. Τι θέλετε ρε; Κανένα χούφταλο στο πάγκο; Και ο Μουρίνιο από 38 χρονών ξεκίνησε στην Πόρτο και ο Φερέιρα του ΠΑΟΚ είναι μόλις 41 ετών!

Η Βέροια είναι τρίτη στην βαθμολογία και πάει για την κορυφή. Πρέπει να κάνει ένα καλό σερί νικών, ξεκινώντας από την Ρόδο. Επικίνδυνο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, θέλει μεγάλη προσοχή. Μπορεί να είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά το ματς αυτό το φοβάμαι. Πρέπει να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη. Έστω και με μισό μηδέν.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται αυτός ο Πασάς. Το αγαπημένο μου «πουλέν» ζωγραφίζει σε κάθε αγωνιστική. Αυτός είναι για μεγαλύτερη κατηγορία, μην σου πω και για Super League. Δηλαδή, τι καλύτερο έχει ο Μπουγαλάκης από τον Πασά; Τον είδα στο ντέρμπι. Τα ζώα μου αργά και πάσα ούτε στο μισό μέτρο δεν μπορούσε να δώσει.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο. Μπίκα αν θέλεις να πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα, χρειάζεσαι 2 καλές μεταγραφές που θα σε ανεβάσουν επίπεδο. Έναν χάφαρο που να ξέρει 100 κιλά μπάλα και να έχει έφεση στο σκοράρισμα και έναν καλό αμυντικό.


Πάρτε μάτι την βαθμολογία:



4 σχόλια:

  1. πες τα ρε μεγάλε αλεφα, εσύ έχεις που έχεις 100 κιλά μυαλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POLH SYNETA MYLAH O ALEFAS GIATH KAI THN BEROIA AGAPAH KAI EINE KAI ALITHINOS DEN MASAH TA LOGIA TOU,,THN ALITHIA THN LEH KAI AS MHN ARESH SE KAPIOUS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αληθεια τη λεει αφου κανει 18 κωλοτουμπες. Στο πρωτο στραβοπατημα θα κραζει τον πασα και θα κλαιει για τον Γεωργιαδη. Αυτος, η Σαντορινη και ο Γεωργουντζος τοσο γραφικοι.

      Διαγραφή
    2. ADERFE O ALEFAS EINE ARSENIKOS KAI MILAH KATHARA DEN MASAH TA LOGIA OUTE GLIFH KANENAN ,,,AN FTEH PEXTHS TON AFIPNH AN FTEH PROPONITHS TON DIORTHONI ,,,EGO DEN EXO DH KAMIA KOLOTOUMPA ,,EINE KATHAROS BERIOTHS KAI AGAPAH THN OMADA MAS ,,TELOS,,,,

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ