Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Το θέμα της ένταξης μεταναστών και προσφύγων, ο κανονισμός λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, το Σχέδιο Αναβάθμισης Αστικού Τοπίου και η χρήση των κοινόχρηστων χώρων του δήμου Βέροιας θα βρεθούν στο επίκεντρο των θεμάτων που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση της
Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης την επόμενη Πέμπτη. Η ανακοίνωση αναφέρει εξάλλου: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 752/ 2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 19-12-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα
1ο
Διατύπωση απόψεων επί της μελέτης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αναβάθμισης Αστικού Τοπίου στην Βέροια»
Θέμα
2ο
Διατύπωση απόψεων επί της τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργία Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Δήμου Βέροιας
Θέμα
3ο
Διατύπωση απόψεων επί του σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας
Θέμα
4ο
Διατύπωση απόψεων επί της τροποποίησης του «Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Βέροιας» – Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών ανεμοφρακτών για ΚΥΕ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ