Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και πάλι χωρίς νίκη η Βέροια, 1-1 με τον Θεσπρωτό

Για ακόμη ένα ματς η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο μαχητικός Θεσπρωτός, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, παρ' όλο που έμεινε με 10 παίκτες, λόγω κόκκινης κάρτας του Ντάλα. Το πρώτο ημίχρονο δεν
διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με τους δύο προπονητές να προσπαθούν να κάνουν διερευνητικές κινήσεις από τον πάγκο. Η κορυφαία φάση της Βέροιας ήταν στο 12' όταν από ξερό σουτ του Χατζάρα, η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θεσπρωτός κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Κολλά, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βοσνιάδη και τον νίκησε μ' ένα πολύ ωραίο πλασέ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Ημαθίας αφυπνίστηκε και άρχισε να πιέζει τον αντίπαλό της.
Στο 66' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Ντάλας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ στο 68' ο Μπλέτσας έκανε την σέντρα έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Σινόνι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μ' αυτόν τον τρόπο έγραψε το 1-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στα επόμενα 25 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, έχασαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νέα γκέλα της Βέροιας που την κρατάει μακριά από τον στόχο της που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Super League 2.
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν (59' Σκαθαρούδης)., Πέντα, Χαντζάρας, Πασάς (65' Μελικιώτης), Σιμόνι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Δημητρούλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (79' Κωνσταντίνπυ), Κόλλας (90' Μπίκας), Ντάλα, Ευθυμίου (86' Σταυρίδης).

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ