Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που τρέλανε τους Ιταλούς - Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Η Ιταλία είναι αγαπημένος προορισμός για το συγκεκριμένο κορίτσι… που τα τελευταία χρόνια ασχολείται και επιχειρηματικά με τον κόσμο της μόδας. Βλέπετε η αγαπημένη θεία της ζει στην Κατάνια, οπότε έχει λόγο να σκάει κάθε τόσο στη γειτονική χώρα. Αυτή τη φορά μας τρελαίνει με την εικόνα της…
γιατί μπορεί. Δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που λένε πώς είναι Fashion bloggers και να το παίζουν δήθεν. Είναι από εκείνα τα θηλυκά που ξεκίνησαν μια δουλειά, γιατί έχει ταλέντο και αστέρι. Έχει την οικονομική επιφάνεια και τον τσαμπουκά για να επιβιώσει στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου. Η Αθηνά Βαφείδου, μας δείχνει πώς μπορεί μια Ελληνίδα να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της Ιταλίας με το εκρηκτικό ολόσωμο μαγιό της. Ακόμη και τον Νοέμβρη… Χαζέψτε την:


7 σχόλια:

  1. Πείτε της να μην κατουρήσει στην πισινά, εχουν βάλει φάρμακο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάνε και οι πέτρες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο κορίτσι αλλά το βλέπω έτοιμο για τον Δερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι,αν μεθαύριο η κόρες όλων αυτών των κοριτσιών, που με υπερηφάνεια φωτογραφίζουν τα οπισθια τους και τα προβάλουν σε μπανηστηρτζηδες, σαν υπέρτατο κατόρθωμα και προσωπική επιτυχία κάνουν τα ιδια,θα αισθάνονται υπερήφανες?Οι κόποι,τα ξενύχτια οι αγωνίες οπότε αργούσαν να γυρίσουν από τις νυχτερινές εξόδους,τα φροντιστήρια οι ξένες γλώσσες,τα μπαλέτα ,τα ωδεία να καταλήξουν σε φωτογραφίες του κωλου? Με ποια πρότυπα και πια ιδανικά μεγαλώνουν οι νεες γενιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ