Quantcast

http://picasion.com/

Χαμός! Δείτε τι έγινε στα μπουζούκια της Βέροιας

Αυτό που επικράτησε το Σάββατο το βράδυ στα μπουζούκια της Βέροιας κυριολεκτικά δεν περιγράφεται με λέξεις. Εκατοντάδες πολίτες, βγήκαν να διασκεδάσουν σε λαϊκούς ρυθμούς. Όπως είναι λογικό, το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χορός, ξεφάντωμα και τραγούδι σε μια βραδιά, όπου δεν υπήρχε τραπέζι, ούτε για δείγμα. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι καλλιτέχνες του σχήματος που έδωσαν το ρυθμό για ξέφρενη διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα. Για μια ακόμη φορά, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις γοητευτικές Βεροιώτισσες που λικνιζόταν σε ξέφρενους ρυθμούς τσιφτετελιού και στις δύο σέξι χορεύτριες που έκαναν άνω-κάτω ολόκληρο το μαγαζί. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της βραδιάς:








































4 σχόλια:

  1. Δεν χορεύει κανένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που δηλώνουν 3-4 χιλιάρικα το χρόνο στην εφορία οι άνθρωποι,
    και μπορούν να διασκεδάσουν λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 1990

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ