Quantcast

http://picasion.com/

Δημιουργία χορωδίας από τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Βέροιας

Κάλεσμα συμμετοχής σε νέους 16-35 ετών
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, στο πλαίσιο των ευρύτερων εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών και κοινωνικών σχεδιασμών του, (όπως αυτοί ορίζονται από το άρθρο 2 του καταστατικού ιδρύσεως) και σε συνεργασία με το μουσικοδιδάσκαλο Σταύρο Θεοχαρόπουλο, ανακοινώνουν τη δημιουργία νεανικής χορωδίας με το όνομα Canto Veria. Προσκαλούν νέους ηλικίας 16-35 ετών που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι και έχουν την ανάγκη αλληλόδρασης μ ένα κοινωνικό σύνολο που εκφράζεται καλλιτεχνικά, να συμμετέχουν στη χορωδία. 
Η επιλογή των μελών της χορωδίας γίνεται με τυπική ακρόαση και δεν απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν μουσικές γνώσεις. Οι χορωδοί εκπαιδεύονται στη μουσική ερμηνεία και διαπαιδαγωγούνται φωνητικά.

Στόχος της χορωδίας είναι η πραγματοποίηση συναυλιών σε πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και η συμμετοχή σε φεστιβαλ και διαγωνισμούς. Το ρεπερτόριο της χορωδίας ποικίλλει ανάλογα με τους συναυλιακούς στόχους, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες της πολυφωνίας.

Οι πρόβες έχουν διάρκεια μία ώρα (στις πρώτες συναντήσεις) και πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως κάθε Τετάρτη στις 17:30 στο 4ο Γυμνάσιο Βέροιας, στην αίθουσα Μουσικής.

Η συμμετοχή για το εκπαιδευτικό έτος 2019-20 είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος διδασκαλίας: Σταύρος Θεοχαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ