Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τ΄ είναι τούτο;

Στα μπαλκόνια βγήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου πολλοί κάτοικοι της Πιερίων, της Καλλιθέας και του Πασακιοσκίου, μετά από έντονο καπνό που αντίκρισαν στον κάμπο της Βέροιας. Λίγα μόλις μέτρα από το Μακροχώρι, ένα χωράφι, για άγνωστους λόγους πήρε φωτιά, με τον καπνό να φτάνει
μέχρι την Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr δεν ήταν κάτι ανησυχαστικό, ωστόσο το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς στην καρδιά του κάμπου ανησύχησε πολλούς πολίτες, οι οποίοι με απορία το συγκεκριμένο συμβάν. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά, αφού ο καπνός έγινε... κοπανιστός μετά από 20 λεπτά!

6 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε παιδιά, χειμωνιάτικα με τα φύλλα πεσμένα και τόση υγρασία και φοβάστε μην καεί ο κάμπος ;
    Έλεος . Πόσο ανίδεοι μπορεί να είναι κάποιοι ;
    Οι αγρότες καίνε τα φύλλα και αγριόχορτα (με την άδεια της Πυροσβεστικής) και επειδή είναι υγρά βγάζουν τόσο καπνό, αυτό είναι, απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν τα κομποστοποιούν; Και τη φωτιά γλυτώνουν, και την ρύπανση, και κέρδος σε λίπασμα θα έχουν και θα φανούν μοντέρνοι.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΡΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ.GR;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως ολο αυτο και πολλα αλλα αν δε φυασει βοριας το πινει η πολη(ειδικα χαμηλα). ποιος νοιαζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ