Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Στάμου, η Βέροια και η σχέση του με τον Ηρακλή

Δηλώσεις για τον πολύπαθο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έκανε ο Δημήτρης Στάμου που οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα της Βέροιας. Ο Έλληνας αμυντικός έδωσε μια συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Metropolis 95.5 FM) σε
σχετική ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ότι μελλοντικά και σαφώς σε μεγαλύτερη ηλικία δεν θα έλεγε όχι στο σενάριο επιστροφής του στους «κυανόλευκους», ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες, καθώς νιώθει δεμένος με την ομάδα της Συμπρωτεύουσας. Επίσης, ο Δημήτρης Στάμου τόνισε πως τον λυπεί το γεγονός να βλέπει την πρώην ομάδα του σ' αυτή την κατάσταση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει τον Ηρακλή: «Ναι πήγα εχθές να δω την ομάδα και χάρηκα πολύ που είδα από κοντά και τους παλιούς συμπαίκτες μου».

Τι συναισθήματα έχει που βλέπει τον Ηρακλή να παίζει στο Γ' τοπικό: «Αυτό είναι πολύ στενάχωρο, μου φαίνεται περίεργο που βλέπω τον Ηρακλή να παίζει σε αυτό το επίπεδο».

Τον λόγο που βλέπει περίεργη την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή: «Δεν είναι δυνατόν να παίζει σε αυτό το επίπεδο ο Ηρακλής, η ομάδα πρέπει να είναι ψηλά».

Αν μίλησε με τους παλιούς του συμπαίκτες: «Με τον Περόνε έχουμε πολύ στενή επαφή και μιλάμε συνεχώς, όπως και με όλα τα άλλα παιδιά».

Αν θέλει να επιστρέψει στον Ηρακλή ενώ η ομάδα βρίσκεται στο Γ τοπικό: «Ναι φυσικά θα πήγαινα γιατί είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ