Quantcast

http://picasion.com/

Δια Βίου Εκπαίδευση, το συγκριτικό πλεονέκτημα του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιός»

Επενδύοντας στο προσωπικό για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
Η Ψυχιατρική Κλινική Βέροιας «Θεραπευτήριο Ασκληπιός», αποτελεί μια πρότυπη για την περιοχή μας μονάδα στον τομέα της ψυχικής υγείας, έχοντας καταφέρει να προσφέρει επί σειρά ετών

υπηρεσίες περίθαλψης υψηλού επιπέδου. Μια επιχείρηση υγείας που επενδύει στο προσωπικό της, στη διαρκή βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού της και όλων των επαγγελματιών υγείας που εργάζονται στην κλινική και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό (φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και ιατρούς), μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας για περίθαλψη.

Και η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός» το απέδειξε για ακόμα μια φορά, διοργανώνοντας για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα «Εξυπηρέτηση πελατών - Επικοινωνία - Διαχείριση αντιρρήσεων και παραπόνων», σε συνεργασία με την «Alpha Plan Consultants», μια καταξιωμένη εταιρεία που εξειδικεύεται σε σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.


Στόχος της Διοίκησης και του προσωπικού της Κλινικής είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που να ανταποκρίνονται στις στις υψηλές απαιτήσεις των νοσηλευομένων και των συγγενών τους. Η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός» ευχαριστεί την Alpha Plan Consultants και τον κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλο για την εξαιρετική διοργάνωση των σεμιναρίων, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον.

Με τη λήξη του σεμιναρίου ακολούθησε μπουφές για όλους τος παρευρισκομένους, ενώ στους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Δείτε φωτογραφίες:


Θεραπευτήριο «Ασκληπιός»
ΛΑΖΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τ.Κ: 591 00
ΤΗΛ. 23310 78201
FAX. 23310 78222



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεραπευτήριο «Ασκληπιός», επικοινωνήστε μαζί μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ