Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Ήταν μια δίκαιη νίκη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Αιγάλεω με 3-1. Ο προπονητής της Βέροιας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Όπως
χαρακτηριστικά ανέφερε, η ομάδα δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις και ότι είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία. Θα πρέπει το άγχος της κατάκτησης της νίκης να μην βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών και χρειάζεται να περιοριστούν τα ατομικά λάθη. Για το ματς δήλωσε, πως στο πρώτο ημίχρονο, η «Βασίλισσα του Βορρά» έπαιξε πολύ καλά και ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε το σθένος να γυρίσει το ματς και να πετύχει δύο γκολ. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και όλοι πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ