Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η θεατρική παράσταση «Αμίλητος-αμείλικτος καθρέφτης» στη Στέγη

Την Θεατρική παράσταση «Αμίλητος-αμείλικτος καθρέφτης» θα παρουσιάσει στη Στέγη ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου & Τεχνών του δήμου Βέροιας. Το καλλιτεχνικό έργο θα ανέβει επί σκηνής την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ. Πρωταγωνιστές του έργου είναι η Κάτια Κουπίδου, η Σοφία Γκότση, ο
Σπύρος Καραγιάννης, ενώ στον ρόλο του αμίλητου-αμείλικτου καθρέφτη θα παίξει ο Άρης Ορφανίδης. Το κείμενο και την σκηνοθεσία έχει ο Φώτης Σιμόπουλος, ενώ την επιμέλεια-σχεδιασμό της αφίσας, του προγράμματος, της προώθηση και της προβολής ο Άρης Ορφανίδης. Η οικονομική ενίσχυση είναι στα 5 €.
Λίγα λόγια για το έργο από τον συγγραφέα:


«Όση "ευκολία" κι αν υπόσχονται τα ηλεκτρονικά μέσα, τα συμπυκνωμένα αδιέξοδα μας οδηγούν συχνά στην απομόνωση και στην απόγνωση. Η Νανά συνειδητοποιεί πως ο χρόνος, μετατρέπεται σταδιακά από σύμμαχο σε δυνάστη και οι χαμένες ευκαιρίες για αποκατάσταση, παγιώνουν αλυσιτελώς το παιχνίδι της καθημερινότητας. Η σχέση της, με τον πολυάσχολο αρχιτέκτονα Σωκράτη, έχει υπαρκτές ή φανταστικές δυσκολίες, τις οποίες απαλύνει καθοριστικά η παρουσία της γειτόνισσας Ματίνας. Ωστόσο η μοναξιά πάντοτε παρούσα. Εμπειρίες και σκηνές του παρελθόντος υφαίνουν σωρευτικά την προσωπική της αμφισβήτηση, μέσω της φανταστικής απεικόνισης του Αμείλικτου Καθρέφτη, του άλλου της εαυτού, με την σκληρή του κριτική και τα ανελέητα ερωτήματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ