Βασιλιάς…. χωρίς στέμμα!

Μόλις 10 άτομα στην Γ.Σ.
Δεν έγιναν καν εκλογές
Από τις πιο δύσκολες -αν όχι την δυσκολότερη- περιόδους της ιστορίας του διανύει ο «Βασιλιάς» του ελληνικού χάντμπολ Φίλιππος Βέροιας, των 15 τίτλων και συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό! Για δεύτερη φορά δεν κατέστη
δυνατό να πραγματοποιηθούν

οι αρχαιρεσίες που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 15/11, αλλά δεν υπήρξε απαρτία και έτσι ήταν να διεξαχθούν χθες 20/11. Στην ΓΣ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παρόντα μόλις δέκα άτομα και όπως ήταν φυσικό δεν πραγματοποιήθηκε. Η υπάρχουσα Διοίκηση πήρε παράταση για έναν ακόμα έτος, αλλά είναι αμφίβολο, αν θα βγάλει την χρονιά, αφού είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα.


Δυστυχώς ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε απαξίωση και η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την μέρα, αφού αυτό σαφέστατα αντίκτυπο έχει και στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.


Το γυναικείο δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το ανδρικό παρά την υπερπροσπάθεια προπονητή και αθλητών είναι στους «0» πόντους και κατά γενική ομολογία, πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.


Σημειωτέον ο Φίλιππος είναι το μοναδικό σωματείο από τα ιδρυτικά και ιστορικά της ΟΧΕ που δεν έχει απουσιάσει ποτέ στην ιστορία του από την Α1 Ανδρών!


Είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει άνθρωπος στο άθλημα που δεν θέλει να ξαναδεί τον Φίλιππο -που είναι συνυφασμένος με την ιστορία του ελληνικού χάντμπολ- και πάλι δυνατό, και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πάλι να σφύζει από υγεία. Αυτό απαιτεί ωστόσο γενναίες αποφάσεις από τους ανθρώπους που έχουν αυτή την στιγμή τα ηνία του συλλόγου.


Και για να μην κρυβόμαστε, αναφερόμαστε κυρίως στον Πρόεδρο Γιώργο Φύκατα που έχει βάλει στον Φίλιππο και το άθλημα εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία και ήταν από τους βασικούς λόγους που η Βέροια απέκτησε και διατήρησε το προσωνύμιο η «Μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ» και επίσης ο πιο πετυχημένος Πρόεδρος που επί των ημερών του ο Φίλιππος μεσουρανούσε σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ίδιος άνθρωπος καλείται σήμερα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία να δώσει με τις αποφάσεις του τις λύσεις που πρέπει, ώστε να ξαναδούμε τον Φίλιππο Βέροιας εκεί που του αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ