Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Στους δρόμους οι μαθητές της Βέροιας

Μαθητική πορεία στο κέντρο της Βέροιας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, με μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης να συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, όπως η ελάχιστη βάση εισαγωγής που θα απαιτείται ως προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, αλλά και για τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία. 
Το ραντεβού δόθηκε στις 12 στην Πλατεία Δημαρχείου, με τους μαθητές από Γυμνάσια και τα Λύκεια της Βέροιας να συγκεντρώνονται παρά το ψιλόβροχο, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους. Αφού διαβάστηκαν τα αιτήματα των μαθητών, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και στον πεζόδρομο της αγοράς, με μία στάση στα γραφεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπου αντιπροσωπεία των μαθητών κατέθεσαν τα αιτήματά τους. Δείτε φωτογραφίες:



















7 σχόλια:

  1. Ανύπαρκτα ιδανικά, καμμένα μυαλά, σάπια συνθήματα, αναρχοαριστερή σήψη, χαμένες γενιές που γέρασαν προτού να νοιώσουν το σφρίγος της νιότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν φώναζαν ιδανικά... Ψωμί μπριζόλα και κόκα κόλα. Ιδανικά έχει δυστυχως μόνο η τουρκική νεολαία που κάθεται προσοχή και χαιρετάει στρατιωτικά τον υπουργό Ακαρ. Αυτοί τους γαυγισαν τα αδέσποτα και έτρεχαν να σωθούν... οποια συγκρισις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ιδανικα",μεγαλη λεξη.
      Η ανωτερη και πληρεστερη σκεψη του ανθρωπου που γινεται ο στοχος καθε ενεργειας του. Τα προτυπα που βαζει στο νου του και προσπαθει να τα πετυχει με καθε τροπο. μεγαλη η αξια τους αλλα και
      πολλες οι αιτιες ελλειψης ιδανικων. τα παιδια αυτα αντιλαμβανονται και βιωνουν πολλες απο τις αιτιες ελλειψης ιδανικων και λογω της ηλικιας τους το εκφραζουν ετσι σχεδον παντα εδω και δεκαετιες. το ερωτημα ειναι τι κανουν αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την καταδειξη ιδανικων, προτύπων, αξιων, στοχων. εαν μπορουν και θελουν να κανουν κατι.
      τωρα οσο για τα "ιδανικα" των τουρκων που χαιρετάνε στρατιωτικα κτλ κτλ ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα και δεν ειναι και σιγουρο οτι ξεκινανε απο αληθινά και πραγματικα ιδανικα με αξιες.

      Διαγραφή
  3. Three and the cuckoos band. Η επιτομή του χαβαλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχχααχαχαχ ποιος τις κινεί τις μαριονέτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ