Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήμαρχος Σκύδρας: Φέρνουν μετανάστες 400 μέτρα από το κέντρο της πόλης

Μιλώντας για το κύμα αντιδράσεων στον δήμο της, η δήμαρχος Σκύδρας στην κεντρική Μακεδονία, Κατερίνα Ιγνατιάδου, επεσήμανε στον ΘΕΜΑ 104,6 το πόσο οξύνει την κατάσταση το γεγονός ότι το πρώην στρατόπεδο Σκύδρας βρίσκεται σε απόλυτη επαφή με τις εργατικές κατοικίες, με το Κέντρο Υγείας, με εγκαταστάσεις αθλητικών συλλόγων, με σταβλικές εγκαταστάσεις, με αποθήκες, με το τελωνείο και με επιχειρήσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο χώρος είναι μόλις 400 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Αν και η δήμαρχος Σκύδρας καταδίκασε τις ακραίες εκφράσεις, εξέφρασε ωστόσο την έντονη ανησυχία της για τη αγωνία, την αναστάτωση και τον φόβο των ντόπιων γιατί είναι δικαιολογημένο όπως είπε «όταν ανοίγουμε την τηλεόραση και ακούμε συνεχώς για επεισόδια, για επιθέσεις, για προσπάθειες διάφορων παράνομων πράξεων, με δεδομένο ότι υπάρχει μία άλλη κουλτούρα σε αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχει αυτός ο φόβος και πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, να μην είμαστε υποκριτές, νομίζω ότι είναι δικαιολογημένος αυτός ο φόβος».

Σημείωσε, δε, ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για τον αριθμό των ανθρώπων που πρόκειται να εγκατασταθούν στην περιοχή τους ούτε για το αν θα είναι Σύροι ή πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ