Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

New entry στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανανεωμένο σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, καθώς η διπλή συνεδρίαση ξεκίνησε με την είσοδο νέων προσώπων στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων. Έπειτα από την ξαφνική παραίτηση του δημοτικού συμβούλου από την παράταξη του Παύλου Παυλίδη, Θεόδωρου Καζαντζίδη, τη θέση του πήρε
ο πρώτος επιλαχών Βασίλης Στεφανόπουλος. Ποιος είναι όμως ο νέος δημοτικός σύμβουλος; Ο Βασίλης Στεφανόπουλος γεννήθηκε στην Βέροια στις 19 Αυγούστου 1975. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται από το 1998 έως και σήμερα στα ασφαλτικά, με ειδικότητα χειριστή μηχανημάτων έργου. Όπως ανέφερε και στο βιογραφικό που κατέθεσε κατά τον προεκλογικό του αγώνα, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης και των τοπικών διαμερισμάτων έτσι ώστε να συνδράμει με τις δυνάμεις του και τις γνώσεις του για το καλό του τόπου του.

2 σχόλια:

  1. Δημόσιος υπάλληλος στο δήμο Ιωαννίνων είναι ο κύριος Στεφανόπουλος!!! Πρώην ιδιωτικός υπάλληλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ