Σε λειτουργία τα νέα Διόδια στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης - Δείτε τι θα πληρώνουμε

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία νέου σταθμού διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων έγινε στις 11:00 το πρωί. Τα διόδια στο Ωραιόκαστρο επρόκειτο να λειτουργήσουν την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο το σχετικό ΦΕΚ για τη λειτουργία τους
δεν είχε προλάβει να εκδοθεί, ενώ είναι θέμα μηνών και το κοινό e-pass για πληρωμές διοδίων. Τα συγκεκριμένα διόδια λειτούργησαν δοκιμαστικά την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαμαρτυρίες πολιτών και να δημιουργηθούν ουρές στο σημείο. «Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Καλοχωρίου - Α/Κ Ευκαρπίας, Μετωπικός Σταθμός Θεσσαλονίκης, ορίζεται το νωρίτερο η 18η/11/2019», αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Το αντίτιμο των διοδίων


Από 4 Δεκεμβρίου νέα διόδια και στην Ασπροβάλτα

Στο ίδιο ΦΕΚ ορίζεται επίσης η 4η Δεκεμβρίου ως η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού διοδίων στο ύψος της Ασπροβάλτας «Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Ρεντίνας - Α/Κ Στρυμόνα, Μετωπικός Σταθμός Ασπροβάλτας, ορίζεται η 4η/12/2019».

1 σχόλιο:

 1. Μπράβο petit Koulis!
  Φέρε και άλλους λαθρο,
  Βάλε και αλλα διόδια!
  Και μην ακούσω ότι τα υπέγραψαν οι προηγούμενοι,κτλ,κτλ...
  Ας ακύρωνε τον νομο.
  Koulis=Al6s.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ