Μοσχάρι «Άρωμα» με ξινόμαυρο και μπάτζο από τον Ευτύχη Μπλέτσα

Απολαύστε ένα μοναδικό πιάτο!
Μια καταπληκτική συνταγή από τον εξαίρετο σεφ Ευτύχη Μπλέτσα μας προσφέρει σήμερα το Κρεοπωλείο ΑΡΩΜΑ - ΦΑΡΜΑ Κουτσιώφτη: Μοσχάρι με ξινόμαυρο και μπάτζο!!! Προμηθευτείτε 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα»,

από το νέο κατάστημα της επιχείρησης στη Βέροια, επί της οδού Κεντρικής 123 (πλατεία Αγίου Αντωνίου) και ακολουθήστε τη συνταγή βήμα-βήμα.

Υλικά:

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΆΡΩΜΑ – Φάρμες Ωμέγα
1 ποτήρι κρασί Ξινόμαυρο
1 λευκό κρεμμύδι
2 ντομάτες στον τρίφτη
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη
1 μπολ τριμμένο Μπάτζο ή κεφαλοτύρι
1+ λίτρο νερό

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε γάστρα ή στάμνα το κρέας, το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τη ντομάτα, το λάδι, το άλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε με το νερό, ανακατεύουμε και βάζουμε στο φούρνο για 3 ώρες στους 200 βαθμούς. προσέχουμε κάθε τόσο μην καεί ή να μην τελειώσει το νερό. 10 λεπτά πριν το βγάλουμε βάζουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το τυρί μπάτζο. Καλή όρεξη!

Κρεοπωλείο 
Κεντρικής 123 Βέροια 
Τηλ.: 23310 71823

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ