Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς καθαρίζουμε σωστά τα καλοριφέρ

Έρχονται τα πρώτα κρύα!
Με τον χειμώνα να είναι προ των πυλών, τα καλοριφέρ θα πάρουν ξανά φωτιά, χαρίζοντας ζέστη και θαλπωρή στο σπίτι. Μόνο που πριν συμβεί αυτό, πρέπει να τα καθαρίσουμε και μάλιστα σχολαστικά, καθώς αποτελούν σημαντική πηγή εξάπλωσης της σκόνης στο σπίτι. Πέρα
από την υγιεινή και την αποφυγή δυσάρεστων οσμών στον χώρο μας, όταν τα σώματα του καλοριφέρ είναι καθαρά αυξάνεται και η απόδοσή τους. Για να καθαρίσουμε λοιπόν σωστά το καλοριφέρ μας, όταν αυτό είναι κλειστό και κρύο φυσικά, πρώτα περνάμε την επιφάνειά του με ένα πανί για να διώξουμε τη σκόνη και στη συνέχεια το περνάμε με ένα νωπό σφουγγαράκι. Αποφεύγουμε να ρίξουμε νερό απευθείας στο σώμα.

Αφού στεγνώσει καλά, περνάμε το σώμα με την ηλεκτρική σκούπα, επιμένοντας στα δυσπρόσιτα σημεία, ώστε να είμαστε σίγουροι πως η σκόνη έχει εξαφανιστεί τελείως από την επιφάνειά του.


Καλό είναι να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ