Quantcast

http://picasion.com/

Κοιμήσου δεν θα έρθει! Πρώτο θέμα γίναμε στο «Luben»

Τέσσερις ώρες κράτησε η σκοπιά 80 με 100 ατόμων στη Νάουσα μέχρι να διαπιστώσουν ότι τελικά η άφιξη προσφύγων ήταν παραπληροφόρηση. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων, η κορυφαία σατυρική ιστοσελίδα της Ελλάδος, η οποία ασχολήθηκε εκτενέστερα με τα κοινωνικά φαινόμενα της Ημαθίας. Το «Luben» με την γνωστή γραφή του, κριτικάρει έντονα και με χιούμορ την απόφαση ορισμένων πολιτών της Ηρωικής Πόλης να περιμένουν καρτερικά τους μετανάστες, οι οποίοι όμως ποτέ δεν ήρθαν γιατί η πληροφορία ήταν τελικά fake news. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:
Ανένδοτος συνεχίζεται ο αγώνας για την κάποιων συμπολιτών μας για την υπεράσπιση της Ελλάδας από τους μετανάστες – πρόσφυγες που την απειλούν (μπορεί και όχι). Κάποιοι έχουν αποφασίσει να μην περάσει έτσι αυτό το πράγμα – χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα ευφάνταστα μέσα μάλιστα, όπως το αντιπροσφυγικό μπάρμπεκιου που διοργανώνεται αυτή την Κυριακή στα Διαβατά. Το κίνημα μάλιστα έχει τόση ενεργητικότητα που δρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει εχθρός. Αυτό ακριβώς συνέβη χτες 4/11 στην Νάουσα, όπου 80 με 100 περίπου άτομα μαζεύτηκαν στην διασταύρωση που βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης για να αποτρέψουν τον ερχομό λεωφορείων με πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην πόλη.
Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι δεν επρόκειτο να έρθει κανένας πρόσφυγας – επρόκειτο για παραπληροφόρηση ή fake news, όπως λέγεται στις απάτριδες μέρες μας. Οι πατριώτες χρειάστηκαν γύρω στις 3,5 ώρες για να πειστούν, αλλά τελικά αποχώρησαν από τις Θερμοπύλες τους γύρω στη 1 το βράδυ χωρίς επεισόδια.
Και όταν μιλάμε για Θερμοπύλες, το εννοούμε 100%, πάντα με βάση τα σχετικά οπτικά ντοκουμέντα από την κινητοποίηση: Εν τω μεταξύ, η δημοτική αρχή Νάουσας ανέφερε ότι 193 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε ξενοδοχεία της πόλης. Αυτό έγινε την ώρα που οι πατριώτες αναπαύονταν από τη φρουρά τους, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν. Πάντως αν μη τι άλλο είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν και μια Περσική εισβολή εκτός από τους πρόσφυγες, δεν είναι λίγο αυτό.

8 σχόλια:

  1. Καποιος τους προδοσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί ἐπί Κατοχῆς οἱ δοσίλογοι τά ἴδια ἔλεγαν καί ἔκαναν. Π.χ. στήν κατεχομένη Βέῥῥοια, στόν κινηματογράφο «Πάνθεον», κἄτι ἄθλιοι γερμανοτσολιᾶδες - συνεργάτες τῶν Γερμανῶν κατακτητῶν, ἀνέβασαν θεατρική ἐπιθεώρησι μέ τόν ἀνθελληνικό τίτλο «Ἡ Ἑλλάδα ποὔγινε ἀγελάδα»! Ἔτσι καί τώρα. Οἱ πατριῶτες ἀντιδροῦν στόν λαθροεποικισμό καί οἱ προδότες κάνουν χιοῦμορ τῆς κακιᾶς ὥρας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλακας με περικεφαλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ