Quantcast

http://picasion.com/

Για αυτούς τους λόγους έχασε η Βέροια στα Τρίκαλα

Γράφω στο veriotis.gr, εδώ και 8 χρόνια και πάντα ήμουν αντικειμενικός και δίκαιος. Ποτέ δεν έγλειψα κανέναν και με αγάπησε ο κόσμος γιατί είμαι παντελονάτος. Δεν αβαντάρω κανέναν και δεν είμαι εμπαθής. Αγαπάω τη Βέροια και την υποστηρίζω εδώ και 50 χρόνια. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου μέσα
στο Δημοτικό Στάδιο. Λοιπόν, η ήττα της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει ονοματεπώνυμο. Σάκης Θεοδοσιάδης. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε θα στρογγυλοποιήσω το ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Καταρχήν για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τον θεωρώ έναν καλό προπονητή που είναι δουλευταράς και μεθοδικός. Έχει καταφέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια (αν και είναι περισσότερο μαλακός από ότι πρέπει) και πιστεύω πως μαζί του η Βέροια θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League 2. 

Από εκεί και πέρα όμως, στο χθεσινό ματσάκι έκανε κάποια λάθη που μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει. Καταρχάς, ποιο ποδόσφαιρο ηγεσίας έπαιξες ρε Sir Sakis (αυτό δήλωσες στην συνέντευξη τύπου), όταν μέχρι το 70' δεν έχεις τελική στην αντίπαλη εστία; Τρως ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό και ποια είναι η αντίδρασή σου σ' όλο το πρώτο ημίχρονο; Έχασες τζάμπα 45', χωρίς να κάνεις τίποτα. Κάνεις μια αναγκαστική αλλαγή στο 18' και η δεύτερη αλλαγή σου είναι, αφού τρως το δεύτερο γκολ. Αντίο ζωή το έργο! Νίκος Ξανθόπουλος και Μάρθα Βούτση... 

Μου έχεις τον παικταρά τον Σιμόνι επάνω στον ασβέστη και τον Κανούλα απελπιστικά μόνο του μέσα στην περιοχή. Τι να σου κάνει εκεί ο Σιμόνι; Ούτε μια επέλαση, ούτε μια σέντρα, τίποτα! Ο Σιμόνι είναι παίκτης περιοχής. Δίπλα στον Κανούλα να συνεργάζονται και από πίσω να μπουκάρει ο Πασσάς. Βλέπεις ότι ο Ταΐρης δεν τραβάει στο κέντρο. Βάλε τον Πέντα νωρίτερα. Σε πήρε ο ύπνος! Είδες μόλις τον έβαλες πέταξε δύο τρεις πάσες έξω αριστερά, μπήκε και το γκολάκι. Πίσω η άμυνα πελαγοδρομούσε! Ειδικά στο δεύτερο γκολ, ο αμυντικός μας δίδαξε πως χορεύεται το ζεϊμπέκικο. Διώξε αγόρι μου την μπάλα στα χόρτα, τι είναι αυτά που κάνεις; Λοιπόν μάγκες, σοβαρευτείτε και παίξτε μπαλίτσα. Δεν είναι δυνατόν να χάνονται τέτοιοι βαθμοί από υποδεέστερες ομάδες. 

4 σχόλια:

  1. Λες και σου δινει κανεις σημασια. Ντεμεκ αρθογραφος, πισω απο απο την εγγυημενη ανωνυμια του διαδικτυου. Καλλιστα κι εγω, μπορω να πω οτι ειμαι ο Μουρινιο και πως εσυ δεν εχεις μυρωδια απο ποδοσφαιρο και γενικα απο αθλητισμο. Εισαι απλα αλλος ενας τραμπουκος-φαφλατας του πληκτρολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεφαντε τραβα πιες κάνα φραπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΦΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΔΕ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ALEFAS EINE KORHFH KAI EXOUNE BASH AYTA POU LEH ,,,,MPRABO GIATH EISE GNISIOS BERIOTHS KAI AGAPAS THN OMADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ