Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακαλύψτε νέες γεύσεις με τον Espresso Magnum Verum της Artisti

Το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις για 2 συνεχόμενες χρονιές, με 5 συμμετοχές σε διαγωνισμούς κατακτώντας 5 βραβεία και δεν είναι μόνο αυτά! Αυτό που θα σας καταπλήξει είναι η τιμή του! Espresso Magnum Verum στην μοναδική τιμή των 15,90€/kg! Ένα χαρμάνι 100% Arabica Super Premium
που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να αναδείξει τις ιδιαίτερες γεύσεις του.

Ο Espresso Magnum Verum γεννήθηκε απ’ την επιλογή των καλύτερων κόκκων τριών Ηπείρων. Οι κόκκοι του προέρχονται από Ινδία, Βραζιλία, Κολομβία, Αιθιοπία και Κούβα και ο συνδυασμός τους παράγει έναν εσπρέσσο μοναδικό. Η δημιουργία ενός καλού καφέ δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα αφοσίωσης, είναι αυτό που λέμε στον Artisti: The art of making coffee!

Αρκετά με τα λόγια όμως, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κι εσείς τον απίστευτο καφέ Espresso Magnum Verum της Artisti και θα νιώσετε τη διαφορά! Παραγγείλτε σήμερα από την επίσημη ιστοσελίδα της Artisti Caffe www.artisticaffe.gr


Εμπιστευτείτε μας!

Άμεση αποστολή, 6 άτοκες δόσεις, Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ και... Για παραγγελίες άνω των 10 kg σας κάνουμε ΔΩΡΟ άλλο 1kg!!

Στο eshop μας θα βρείτε επίσης Σοκολάτες Ροφήματα, Αξεσουάρ, Μπισκότα/Συνοδευτικά καφέ κ.α!

Artisti Caffe
1ο χλμ Βέροιας-Αγία Βαρβάρα
Ν. Ημαθίας, 59132
Τηλ.: 2331 300700
Email: info@artisticaffe.gr
www.artisticaffe.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ