Quantcast

http://picasion.com/

Λιγοστοί, αλλά ηρωικοί!

Δεν την άφησαν πότε μόνη τη «Βασίλισσα»
Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας μέσα στα Τρίκαλα, η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε την ένθερμη υποστήριξη, λιγοστών μεν, αλλά ηρωικών δε, φιλάθλων της. Κάθισαν στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου, άπλωσαν τα πανό τους στα κάγκελα της εξέδρας και φώναζαν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και γύρισαν στεναχωρημένοι στην Ημαθία. Όπως είναι λογικό, αν το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό από την ΕΡΤ3, τότε η παρουσία των φιλάθλων θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Έπαιξε και αυτό ένα σημαντικό ρόλο.

5 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται πλέον κάποιοι να καταχρώνται τα κόκκινα και μπλέ της Βασίλισσας. Ο ''Ν.Π.Σ. Ελπίς Σκουτάρεως'' των συγγενών και κολλητών έχει ασπρόμαυρα. Ο φίλαθλος κόσμος ξέρει γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φιλαθλος κοσμος, γνωριζει οτι το κοντο λαμογιο απο την Ειρηνουπολη καταχρεωσε την ομαδα 6 εκατομμυρια και μετα την κοπανησε σαν κυριος.

      Διαγραφή
    2. Για πες ρε φιλαθλε κόσμε να μάθουμε και μεις. Κλάψα Ε κλαψα

      Διαγραφή
  2. Η βεροια η βασιλισσα του βορρα ειναι μια και θελει την στηριξη ολων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου ρε Νικολάκη αλάνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ