Quantcast

http://picasion.com/

«Κλειδοκράτωρ» ο επίδοξος κλέφτης στην Γράμμου

Χρησιμοποιώντας κλειδιά πασπαρτού σε αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών, νεαρός επίδοξος διαρρήκτης επιχειρούσε να κλέψει αυτοκίνητα στην καρδιά της Βέροιας. Η δράση του έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας που χθες το βράδυ συνέλαβαν τον 19χρονο στην
οδό Γράμμου. Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός κλέφτης επιχείρησε να αφαιρέσει Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο 75χρονου με χρήση αντικλειδίου (πασπαρτού). Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αντικλείδια (πασπαρτού) και 1 φακός. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων δεν έχουν τέλος στο κέντρο της πόλης που μετρά καθημερινά περιστατικά παραβατικότητας.

5 σχόλια:

  1. Σημασία έχει να ανακαινιστούν πλήρως οι οικίες που θα δοθούν στους Λ-μετανάστες. Σημασία έχει τα 400 ευρώ που λαμβάνουν μηνιαίως να γίνουν 800 ή ακόμα και 1000. Σημασία έχει εκτός από τους πληρωμένους λογαριασμούς ΥΚΟ να δοθεί κονδύλι για να αγοράσουν και αυτοκίνητο ή έστω μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.
    Τώρα αν ο πολίτης νοιώθει φόβο μέσα στο ίδιο του το σπίτι αυτό δεν αφορά το Ελληνικό κράτος.

    Να υπενθυμίσουμε απλά πως αν μπούνε στα σπίτια σας κάντε ότι κοιμάστε. Αν πάλι πέσουν καμιά δεκαριά πάνω στις κόρες και τις γυναίκες σας μην τυχόν και απλώσετε χέρι γιατί θα πάτε φυλακή βάση του αντιρατστιστικού ενώ σύσσωμη η αριστερά θα σας ταμπελώσει ως χρυσαυγίτες χουντικούς κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ/Η..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Σωστόςςςςςςςς σε όλα, αλλά μάλλον είσαι σε λάθος άρθρο, γιατί ο επίδοξος ληστής είναι Ελληνας!

      Διαγραφή
    3. ρε τί πίνεις και δεν μας δίνεις...έλεος δηλαδή ρε Έλληνα...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ