Quantcast

http://picasion.com/

Κανναβιδιόλη (CBD): H φυσική ουσία που σου χαρίζει ενεργητικότητα και διαύγεια

«HempTherapy»
Μητροπόλεως 25, Βέροια
Μια φυσική υπερτροφή γεμάτη βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Το φυτό της κάνναβης, καθώς και τα συστατικά του, λειτουργούν ως μια υπερτροφή, καθώς περιέχουν ένα μείγμα από εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, που το σώμα σου
χρειάζεται. Βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία υπάρχουν σε αφθονία και μπορούν να σου χαρίσουν μια φυσική ευεξία και να τονώσουν την προστασία του οργανισμού σου. Ας δούμε μερικά από τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στην κανναβιδιόλη:
  • Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα
  • Βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6
  • Βιταμίνη Ε
  • Βιταμίνη C
  • Ασβέστιο
  • Μαγνήσιο
  • Θείο
  • Φώσφορος
  • Σίδηρος
  • Ψευδάργυρος
Μεγιστοποίηση των επιδόσεων

Η κανναβιδιόλη μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε σένα που αθλείσαι ή προπονείσαι εντατικά. Ουσιαστικά συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την πιο γρήγορη αποκατάσταση.


Κάτι σημαντικό που αξίζει να μάθεις είναι πως η κανναβιδιόλη μπορεί να σε βοηθήσει πριν την προπόνηση, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά από αυτή. Ο λόγος είναι ότι η κανναβιδιόλη προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:

Αποτοξινωτικό – Βοηθάει το σώμα να αποτοξινωθεί και να γεμίσει τα κύτταρα με ενέργεια πριν την προπόνηση
Κυτταρική αναγέννηση – Πολύ σημαντικό για τους μύες σου μετά την προπόνηση όταν έχουν καταπονηθεί
Νοοτροπικό – Ενισχύει την συγκέντρωση και βοηθάει στην εγκεφαλική λειτουργία

Αποτοξίνωση με κανναβιδιόλη

Η κανναβιδιόλη μπορεί να συμβάλλει στην φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού σου, καθώς περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα Κυστεϊνη και Μεθειονίνη, τα οποία ωθούν το συκώτι να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες από το σώμα.


Καταπολέμηση φλεγμονής

Ένα συχνό πρόβλημα όσων αθλούνται είναι οι φλεγμονές που προκύπτουν. Η κανναβιδιόλη διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις φλεγμονές στους μύες, να μειώσει τους πόνους μετά την προπόνηση και να επιταχύνει την αποκατάσταση.


Η κανναβιδιόλη άλλωστε είναι μια ουσία γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της από την πιο μικρή, μέχρι και σε εκτεταμένες περιπτώσεις σοβαρής φλεγμονής.

Καλύτερη ποιότητα ύπνου

Ο ρόλος του ύπνου είναι βασικός τόσο σε όσους προσπαθούν να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής, όσο και σε όσους ασχολούνται με την φυσική κατάσταση. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το σώμα μας επιδιορθώνει όλες τις βλάβες που έχει υποστεί στην διάρκεια της μέρας. Η κανναβιδιόλη είναι γνωστή για τις ρυθμιστικές λειτουργίες που έχει στο σώμα και για την ισορροπία που προσφέρει στον οργανισμό, μειώνοντας το άγχος και το στρες.


Η αποτελεσματική αγχολυτική του δράση προσφέρει έναν πιο χαλαρό, βαθύ και αδιατάρακτο ύπνο. Αυτό με την σειρά του, έχει σαν αποτέλεσμα την πιο γρήγορη αποκατάσταση του οργανισμού και την καλύτερη απόδοσή του.

Από όλα τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις πως η κανναβιδιόλη έχει κυριολεκτικά τεράστια οφέλη για τον οργανισμό σου. Από την διατήρηση μιας εσωτερικής ισορροπίας, μέχρι την αύξηση της ενέργειας και την καλύτερη αποκατάσταση, η κανναβιδιόλη είναι το μυστικό όπλο για μια καλύτερη υγεία.


«HempTherapy»
Μητροπόλεως 25, Βέροια
Τηλ. 2331400672 - 6974 090 222
email: info@hemptherapy.gr

Δείτε φωτογραφίες του καταστήματος:



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ