Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κικίλιας: Σκέψεις για επιδοτούμενα «μανιτάρια» και 20% του προστίμου στην Αστυνομία

«Ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται και οι έλεγχοι ήδη έχουν αρχίσει». Αυτό τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε επίσης ότι το υπουργείο θα σκεφτεί μήπως υπάρξει επιδότηση στις καφετέριες προκειμένου να προμηθευτούν θερμάστρες για
τους εξωτερικούς χώρους. «Οι καφετέριες έχουν ανοιχτούς χώρους. Το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση θα σκεφτεί να επιδοτήσει και θερμάστρες για έξω», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας εν συνεχεία ότι «στην Ελλάδα έχουμε χειμώνα 1,5-2 μήνες». «Οπως οι Ελληνες πάνε στο εξωτερικό και βγαίνουν έξω και καπνίζουν, έτσι θα γίνεται και στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο υπουργός σημειώνοντας την ίδια ώρα ότι σε εσωτερικούς χώρους δεν θα καπνίζει κανείς.

Κικίλιας: «Οι αστυνομικοί θα παίρνουν το 20% από τα πρόστιμα»

Αναφερόμενος στους ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως θα γίνονται από την αστυνομία, τους ελεγκτές του ΣΕΥΠ και τους λιμενικούς για χώρους κοντά στα λιμάνια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το 20% από τα έσοδα που θα προκύπτουν από τα πρόστιμα όσων δεν τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο, θα πηγαίνει στην ΕΛ.ΑΣ για να προμηθεύονται οι αστυνομικοί γιλέκα, αλεξίσφαιρα και νέες στολές.

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας για τον αντικαπνιστικό νόμο μετά το 08:30:


4 σχόλια:

  1. Ωωω, τί έξυπνος ο εισαχθείς με τα μόρια του μπάσκετ στην Ιατρική! Μένω άναυδος από το πνεύμα παραγωγικότητος, επιχειρηματικότητος και... οικολογίας που τον διακρίνει!

    Υπογραφή: Εισαγωγέας - έμπορος «μανιταριών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη χώρα που δεν μπορεί να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικο νόμο. Έλεος, έχουμε αναγάγει στη μεγαλύτερη βιομηχανία την εστίαση που θα καθορίζει την δημόσια υγεία. Ποια Ευρώπη; Ούτε με κιάλια δεν τη βλέπουμε, όχι να τη φτάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασ γίνουν λέσχες καπνιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ