Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε στη Βέροια η 46η επέτειος του Πολυτεχνείου

Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ωρολογίου, τιμήθηκε στη Βέροια το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου η 46η επέτειος του Πολυτεχνείου. Στεφάνι κατέθεσαν, ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Ημαθίας Απόστολος Νεστορόπουλος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της ΙΜΠ, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ημαθίας Βάιος Γούναρης, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Σοφία Γαϊτανίδου, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης, ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας Θανάσης Δέλλας, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας Πάνος Καλαϊτσίδης, ενώ κόκκινα γαρύφαλλα κατέθεσε ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσος Κωστόπουλος.
Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου από τη φιλαρμονική μπάντα του δήμου Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:




 






















 






 





 
















13 σχόλια:

  1. Υποτονικός εορτασμός έως μηδενικός αφού όλη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έστειλε αντιπροσώπους πλην του δημάρχου. Η δε κατάθεση στεφάνων στο ''ενυδρείο'' μία αναγκαία αστειότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο περνάνε τα χρόνια φθεινει κ ο θεσμός γιατί δεν υπάρχει ενότητα κατά τα άλλα σκυλιά αδέσποτα παντού όπως κ σήμερα στις παρελάσεις στις καταθέσεις στους δρόμους γενικά τα αδέσποτα ξέρουν που πρέπει να πάρουν πόζα δίπλα στους επίσημους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Ἡ κατάληψι τοῦ Πολυτεχνείου ἔρριξε τήν χοῦντα τοῦ Παπαδόπουλου, κύριε;
    - Ὄχι, τήν ἐμπόδισε νά συνεχίσῃ τήν ἐλάφρυνσι τῶν κατασταλτικῶν μέτρων («φιλελευθεροποίησι») καί νά διενεργήσῃ ἐκλογές, ἀφοῦ προετοίμασε ἄριστα τήν ἀνατροπή της (25 Νοεμβρίου 1973) ἀπό τήν σκληρότερη χοῦντα τοῦ Ἰωαννίδη, παιδί μου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω Δημήτρη. Δυστυχώς όμως τα παιδιά στα σχολεία δεν γνωρίζουν την αλήθεια και όταν κάνουμε τέτοιες αναφορές, η "δημοκρατικότητα" των αριστερών γίνεται έκδηλη.
      Τέτοια συμπεριφορά αντιμετώπισα στο παρελθόν από αριστερό διευθυντή μου, σε λύκειο του νομού, αλλά δεν μάσησα.
      Αντίσταση ενάντια στο ψέμα.
      Τα παιδιά μας χρειάζονται, Χριστό, Ελλάδα, Αγάπη και Αλήθεια.

      Διαγραφή
  4. ..."συγχαίρουμε" τους κ.κ διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας για την άψογη παρουσία των αντιπροσωπειών των σχολείων με το άγημα της σημαίας του καθε σχολείου.....απλά δεν ήξερα οτι έχουμε μόνο δυο σχολεία στην πόλη μας...γιατι ειδα μόνο δυο σημαίες.....αλλα για την αργία της παρασκευής μπορούσαν όλοι τους....ΜΠΡΑΒΟ!!!! μέχρι το επόμενο τριήμερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήθος λαού στον αγώνα. Εκφυλισμός απόλυτος κάθε παραμυθιού, νομοτέλεια, που θες δε θες πετάει ο γάιδαρος. Απαξία. Ψωμί και άλλα τινά ομού μετα των περισευούμενων στομάχων που προκλητικά εξέχουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποια θύματα του Πολυτεχνείου?
    Αφού δεν άνοιξε ρουθούνι μέσα στο Πολυτεχνείο. Για τα 15 θύματα πολύ μακρόθεν και άσχετα με το Πολυτεχνείο γίνεται αυτή προπαγανδιστική φιέστα?
    46 χρόνια μετά, ο μύθος έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια.
    Άλλωστε, από τις φώτο, η απουσία του λαού είναι έκδηλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε να γίνει μνημόσυνο μόνο στον τόπο θανάτου των θυμάτων. Ένα τοπικό γεγονός γιατί εμπλέκει το Πανελλήνιο? Τι πουν τα Καλάβρυτα και το Δίστομο? Δεν θα έπρεπε, συμβολικά, να γίνεται μνημόσυνο ανά το Πανελλήνιο?
      Αλλά ξέχασα, δεν ήταν οι θανόντες αριστεροί.

      Διαγραφή
  7. Ρητορικη Φασισμου το τελευταιο σχολιο.....προφανως ειναι πιο εντονο το facebook για καποιους και τα ριαλιτι στα βωθροκαναλα....Ανιστοριτοι, ημιμαθεις, μεροληπτικοι, μη αλληλεγγυοι ειναι τα "νεα" ιδεωδη της κοινωνιας του ΕΓΩ και του ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΕΓΩ και το ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, το τεμπελιό και το ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ, το ΒΟΛΕΜΑ και τον κομματικό φασισμό, τον εκανε επιστήμη η γενιά του Πολυτεχνείου. Οτι κατακάθι, βγήκε στην επιφάνεια. Κάποιος να μου πει κατα που βρίσκεται ενας κάποιος Παπουτσής, Υπουργάρα, πρακτοράρα, που εκράταε και την ματωμένη σημαία.
    Κι επειδή ειναι μικρή η Βέροια, πάρτε εναν εναν απο τα στελέχια της ... Αλλαγής. Οχι μόνον δεν δουλεψαν ποτέ και βολόδερναν απο κρατική ή Δημοτική καρέκλα δεξια και αριστερά αλλά, θα τους πληρώνουμε και την σύνταξή τους. Αντε παραπέρα ρε. Θα μου μιλήσετε για φασισμό εσείς; Διδακτορικό εχετε ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε φίλε!!!
      Επιχειρήματα δεν έχουν και ως καθυστερημένα, πετάνε τη λάσπη του φασισμού.

      Διαγραφή
  9. Δεν θα περασει ο φασιμος μαυρος και κοκκινος. το οτι καποιοι φτιαξαν καριερες πανω στο πολυτεχνειο δεν σημαινει οτι θα αποδομησουμε την αντίσταση των αθώων στο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι ο ίδιος 0 6.42.Δεν θα περασει ο φασιμος μαυρος και κοκκινος. Δεν πρέπει. Και αλήθεια λυπάμαι για το αίμα συνπατριωτών μου που χάθηκε τζάμπα. Που κάποιοι κάνανε την ζωή τους σε βάρος των ονειροπόλων, των ανιδιοτελών. Δεν ειναι όλοι ίδιοι. Παπουτζήδες και σφογκοκωλάριοι ομως , μέγα πλήθος που περιμένουν και την συνταξή τους απο τους ονειροπόλους που λέγαμε.
    Και για να τελειώνω. Να ψάξουμε τον φασισμό στους υποτιθέμενους αντιφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ